Monster Tulpar T7 V21.1 tuşu kırıldı

demirmustafa

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba.
Resimde de göreceğiniz üzere laptopumun klavyesinin tuşunu kırdım. Arasına bir şey kaçmıştı, onu çıkarmak için tuşu çıkardım ama çıkartırken kırmışım. Garantisi yok, ne yapabilirim? Servise götürsem ücret karşılığında tamir ederler mi yoksa sıfırdan klavye mi takmak zorundayım?

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    72,1 KB · Görüntüleme: 185
  • 2.jpg
    108,5 KB · Görüntüleme: 184
Servisler genellikle tüm klavyeyi değiştirir. Bazıları genellikle o tuşu yapıştırır ve tüm klavye parası alır. Servise vereceksen ve servis full klavye değişimi yaparsa onlara o kırık tuşu geri vermelerini söyle böylelikle yeni klavye takılıp takılmadığını anlarsın ama bana kalırsa önce yapıştırmayı dene olmazsa aynı modelin o tuşunu bul ve tak.

Monster değişim yaptığında eski parçaları geri veriyor.

Kırık görünmüyor orada.
Tuşu yukarıdan çentiğini denk getirip üzerine bastırın oturacaktır.

Şahsen önemsiz tuş kırılmış ben olsam kafaya takmazdım. Görüntü olarak kötü durabilir siyah bant çekerdim ben.

Kırık görünmüyor orada.
Tuşu yukarıdan çentiğini denk getirip üzerine bastırın oturacaktır.
Hocam çok denedim ama oturmuyor. Daha önce başka tuşları çıkarıp takmıştım.

Şahsen önemsiz tuş kırılmış ben olsam kafaya takmazdım. Görüntü olarak kötü durabilir siyah bant çekerdim ben.
Evet önemli bir tuş değil ama görüntü olarak rahatsız ediyor, siyah bant da beni rahatsız eder.

Hocam çok denedim ama oturmuyor. Daha önce başka tuşları çıkarıp takmıştım.

Evet önemli bir tuş değil ama görüntü olarak rahatsız ediyor, siyah bant da beni rahatsız eder.

Anladım sanırım FN tuşu bu?
Çok sorun olmazsa böyle kullanın.
Servis klavyeyi tamamen değiştirir.
Bu tip klavyelerde çok pahalı.
Bilginiz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…