Arkadaşlar bu fiyata kadar bütçem var çok araştırma yaptım Monster almak istemiyorum ama gerçekten cihaz bulamadım. Üstüne 1 kuruş bile çıkamam yoksa 20000 TL'ye Lenovo Legion 7 alacaktım 2070 Super'li, belki gözümden kaçan vardır diye size sormak istedim. Önerileriniz nedir?
"Aga laptop alman şart mı?" diyecekler gelmeden seri tavsiyeleri bekliyorum.
O paraya ne kasalar dizilir diyen arkadaşlar evde sadece oyun oynamak için kullanmayacağım için laptop almam şart.
Monster´ı şahsen önermem bir kullanıcı olarak. T7 V16.1.2 kullanıyorum ve ısınma konusunda çok şikayetçiyim. Destekleri de bana "98 derece normal sonuçta bu bir oyun bilgisayarı" gibi saçma sapan cümleler kuruyorlar. MSI veya Asus´un aynı fiyattaki modellerine bakabilirsiniz bence.
MSI GP76 LEOPARD 10UE-228TR i7-10870H 16 GB 512 GB SSD RTX3060 17.3" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
MSI GE66 RAIDER 10SF-289TR i7-10875H 16 GB 512 GB SSD RTX2070 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Hocam Amazon'dan alma imkanın varsa MSI al geç hem de 1 yıl global garantisi var zaten. Türkiye'de aradığın laptopları çok pahalıya satıyorlar yurt dışından alırsan 2-3.000₺ cebine kalır.