Monster Tulpar T7 v22.1 78 derece normal mi?

Valoranta bakmayın. Ekran kartını kullanmıyor bile. Daha ağır bir oyunla deneyip paylaşır mısınız?

Normal diyen çarpılır hocam,çok çok iyi bir değer.Çoğu i7-10.nesil işlemciler 85-90ları görüyor

Normal diyen çarpılır hocam,çok çok iyi bir değer.Çoğu i7-10.nesil işlemciler 85-90ları görüyor
farklı modeller için bende bu değer aralıklarında çalıştığını okudum fakat dediğim gibi ben daha düşük bekliyordum.. Kullanmış arkadaşlardan cevap gelmeden içim rahat etmeyecek sanırım
Valoranta bakmayın. Ekran kartını kullanmıyor bile. Daha ağır bir oyunla deneyip paylaşır mısınız?
hocam cyberpunk da rtx maximum ayarlar gpu 78 derece işelmci 80 derece civarlarında çalışıyor turbo mod ve turbo fan açık cpu stabil sıcaklık değeri vermiyor sürekli sıçramalar yapıyor oyun açılırken anlık olarak 1sn kadar 94 dereceyi gördü oyun içindede anlık olarak 85-86 derecelere inip çıkıyor

Son düzenleme:
Gayet iyi.

Aynı model laptopum dün elime ulaştı ve birebir aynı değerleri alıyorum. Ben de bahsettiğin videoyu izledikten sonra beklentiye girmiştim. Yaptıkları bana sorarsan etik değil. Onun dışında bir sorunum yok fakat arkadaş bu fan sesi nedir böyle? Bundan bir önceki laptopum Aorus 15p RTX 2070’li modeliydi Monsteri aldıktan sonra Aorus a fan sesi yüksek diyerek haksızlık ettiğimi anladım. Monsterde fan sesi gerçekten büyük bir sorun.

Yani bencede pek etik bir durum değil, değerler her ne kadar sorun edilecek yükseklikte olmasada insan hayal kırıklığına uğruyor. Fan sesi konusunda da yapacak birşey yok maalesef. Ekran kartı rtx 3060 olunca soğutmasıda zor oluyor Daha iyi bir soğutma performansı için daha büyük fanlar kullanılmış, E haliyle de fazla ses çıkartıyor.. Gülü seviyorsak dikenine katlanacağız mecbur. Klavyede ki led aydınlatma kafama takılıyor şu aralar. alt gr , sol ok tuşu , sol ctrl , sol alt ve space tuşunun çok az bir kısmında renk tonları birazcık bozuk. Bu bir sorunmudur emin olamadım sizde de varmı böyle bir durum ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…