Bora Bal Megapat Katılım 26 Ağustos 2016 Mesajlar 206 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #11 bonegang dedi: 85 derece çok fazla değil aslında. İşlemci sıcaklığı ne kadar? Genişletmek için tıkla... İşlemci de gördüğüm kadarıyla genelde aynı değerlerdeydi GPU ile ama birkaç kere 90a dayandığını gördüm. merteknn dedi: Stok halinde 200 mhz overclock görünüyor. Ekran kartı da 29 Watt gibi boşta yüksek watt çekiyor. Genişletmek için tıkla... Ne yapabilirim bu konu hakkında peki?
bonegang dedi: 85 derece çok fazla değil aslında. İşlemci sıcaklığı ne kadar? Genişletmek için tıkla... İşlemci de gördüğüm kadarıyla genelde aynı değerlerdeydi GPU ile ama birkaç kere 90a dayandığını gördüm. merteknn dedi: Stok halinde 200 mhz overclock görünüyor. Ekran kartı da 29 Watt gibi boşta yüksek watt çekiyor. Genişletmek için tıkla... Ne yapabilirim bu konu hakkında peki?
merteknn Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.368 Makaleler 3 Çözümler 11 Yer Çankaya,Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo IdeaPad Gaming 3 | Ryzen 7 5800H | RTX 3050 85 Watt | 16 GB 3200 Mhz RAM | WD SN530,SN570 1.5 TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Temmuz 2022 #12 Bora Bal dedi: İşlemci de gördüğüm kadarıyla genelde aynı değerlerdeydi GPU ile ama birkaç kere 90a dayandığını gördüm. Ne yapabilirim bu konu hakkında peki? Genişletmek için tıkla... Monster'ın yazılımını bilmiyorum ancak bulabilirseniz GPU taban saat hızını 200 mhz düşürebilirsiniz.
Bora Bal dedi: İşlemci de gördüğüm kadarıyla genelde aynı değerlerdeydi GPU ile ama birkaç kere 90a dayandığını gördüm. Ne yapabilirim bu konu hakkında peki? Genişletmek için tıkla... Monster'ın yazılımını bilmiyorum ancak bulabilirseniz GPU taban saat hızını 200 mhz düşürebilirsiniz.
Bora Bal Megapat Katılım 26 Ağustos 2016 Mesajlar 206 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #13 merteknn dedi: Monster'ın yazılımını bilmiyorum ancak bulabilirseniz GPU taban saat hızını 200 MHz düşürebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir şey yapmazsam bilgisayara bir zararı olur mu sizce?
merteknn dedi: Monster'ın yazılımını bilmiyorum ancak bulabilirseniz GPU taban saat hızını 200 MHz düşürebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir şey yapmazsam bilgisayara bir zararı olur mu sizce?
merteknn Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.368 Makaleler 3 Çözümler 11 Yer Çankaya,Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo IdeaPad Gaming 3 | Ryzen 7 5800H | RTX 3050 85 Watt | 16 GB 3200 Mhz RAM | WD SN530,SN570 1.5 TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Temmuz 2022 #14 Bora Bal dedi: Herhangi bir şey yapmazsam bilgisayara bir zararı olur mu sizce? Genişletmek için tıkla... Hayır olmaz. Ama tabiki 100% olmaz diyemem.
Bora Bal dedi: Herhangi bir şey yapmazsam bilgisayara bir zararı olur mu sizce? Genişletmek için tıkla... Hayır olmaz. Ama tabiki 100% olmaz diyemem.
Bora Bal Megapat Katılım 26 Ağustos 2016 Mesajlar 206 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #15 merteknn dedi: Hayır olmaz. Ama tabii ki 100% olmaz diyemem. Genişletmek için tıkla... Peki, teşekkürler cevaplarınız için.
merteknn dedi: Hayır olmaz. Ama tabii ki 100% olmaz diyemem. Genişletmek için tıkla... Peki, teşekkürler cevaplarınız için.