S.SHN Zeptopat Katılım 26 Ağustos 2022 Mesajlar 1 26 Ağustos 2022 #1 Herkese merhaba, Cihazım için Monster'dan BIOS dosyalarını istemiştim, BIOS dosyalarını gönderdiler fakat nasıl kurulacağını bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz? Dosyalar şu şekilde;
Herkese merhaba, Cihazım için Monster'dan BIOS dosyalarını istemiştim, BIOS dosyalarını gönderdiler fakat nasıl kurulacağını bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz? Dosyalar şu şekilde;
AutumnPlanet Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 1.659 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Umarım işinize yarar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Umarım işinize yarar.
sdfser Picopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 492 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #3 İlk fotoğraftaki BIOS Update exeyi yönetici olarak çalıştırın olmazsa söyleyin.
WecktanV2 Zeptopat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2022 #4 Merhabalar Silinen üye dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Umarım işinize yarar. Genişletmek için tıkla... Merhabalar link bozulmuşta başka link var mı ya da yardımcı olabilecek birisi var mı?
Merhabalar Silinen üye dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Umarım işinize yarar. Genişletmek için tıkla... Merhabalar link bozulmuşta başka link var mı ya da yardımcı olabilecek birisi var mı?
Umut1022 Centipat Katılım 26 Aralık 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #6 Hocam merhaba. Dosyaları mail yoluyla mı istediniz acaba?