Çözüldü Monster Tulpar T7 v24.1 dGPU ayarı aktif olmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bnmirfan

Hectopat
Başlıkta belirttiğim model bilgisayarımın NVIDIA denetim masasındaki extra özellikleri açmak için dGPU özelliğini aktif etmem gerektiğini öğrendim. Fakat ınsyde h2o BIOS'a sahip olduğu için bu aktivasyonu yapamadım. BIOS dışı bir yolla bu özelliği aktifleştirmem mümkün mü? Değilse NVIDIA denetim masasındaki extra ayarları açmam için uygulayabileceğim başka bir işlem var mı?

Şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• resim_2021-10-29_012257.png
    resim_2021-10-29_012257.png
    8,5 KB · Görüntüleme: 188
Çözüm
Muhtemelen işlemcinize bağlı olan grafik biriminin yönetim merkezinden ayarlamanız gerekiyor. Demek istediğim sizin "extra" diye belirttiğiniz kısmın iGPU ayarlarından yapmanız gerekiyor. Bildiğim kadarıyla laptopların çoğunda böyle.
Muhtemelen işlemcinize bağlı olan grafik biriminin yönetim merkezinden ayarlamanız gerekiyor. Demek istediğim sizin "extra" diye belirttiğiniz kısmın iGPU ayarlarından yapmanız gerekiyor. Bildiğim kadarıyla laptopların çoğunda böyle.

Çözüm
Başlıkta belirttiğim model bilgisayarımın NVIDIA denetim masasındaki extra özellikleri açmak için dGPU özelliğini aktif etmem gerektiğini öğrendim. Fakat ınsyde h2o BIOS'a sahip olduğu için bu aktivasyonu yapamadım. BIOS dışı bir yolla bu özelliği aktifleştirmem mümkün mü? Değilse NVIDIA denetim masasındaki extra ayarları açmam için uygulayabileceğim başka bir işlem var mı?

Şimdiden teşekkürler.

Emin değilim ama Intel UHD Graphics kartını devre dışı bırakabilirsiniz ama emin olamıyorum ne olur?

Emin değilim ama Intel UHD Graphics kartını devre dışı bırakabilirsiniz ama emin olamıyorum ne olur?

Sıkıntı çıkarsa neye mal olacağını bilmediğim için yanaşmak istemiyorum bu işe. Teşekkür ederim.

Muhtemelen işlemcinize bağlı olan grafik biriminin yönetim merkezinden ayarlamanız gerekiyor. Demek istediğim sizin "extra" diye belirttiğiniz kısmın iGPU ayarlarından yapmanız gerekiyor. Bildiğim kadarıyla laptopların çoğunda bö

Evet biraz kurcalayıp karşılaştırdığımda istediğim ayar ve özelliklerin çoğu Intel grafik kontrol merkezinde de var. Teşekkür ederim aradığım bilgi buydu.
Konu kilitlensin lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı