Metromas Kilopat Katılım 21 Ekim 2018 Mesajlar 260 Çözümler 1 Yer Istanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Monster Tulpar T7 V25.1.1 Cinsiyet Erkek Meslek Digital Agency 21 Aralık 2021 #11 yunustncr dedi: Nereden indirdin sen tam olarak. Genişletmek için tıkla... Microsoft Store: Micro Star Yazılımları
yunustncr dedi: Nereden indirdin sen tam olarak. Genişletmek için tıkla... Microsoft Store: Micro Star Yazılımları
Y yunustncr Kilopat Katılım 5 Ekim 2019 Mesajlar 321 Çözümler 1 21 Aralık 2021 #12 Metromas dedi: Microsoft Store: Micro star yazılımları Genişletmek için tıkla... Ben googldan indirdim. Bir de Store'dan deneyeyim bakalım. Bu arada programın artıları neler. Yükleyemezsem ona göre uğraşırım. İşe yarıyor mu?
Metromas dedi: Microsoft Store: Micro star yazılımları Genişletmek için tıkla... Ben googldan indirdim. Bir de Store'dan deneyeyim bakalım. Bu arada programın artıları neler. Yükleyemezsem ona göre uğraşırım. İşe yarıyor mu?
Metromas Kilopat Katılım 21 Ekim 2018 Mesajlar 260 Çözümler 1 Yer Istanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Monster Tulpar T7 V25.1.1 Cinsiyet Erkek Meslek Digital Agency 21 Aralık 2021 #13 yunustncr dedi: Ben googldan indirdim. Bir de Store'dan deneyeyim bakalım. Bu arada programın artıları neler. Yükleyemezsem ona göre uğraşırım. İşe yarıyor mu? Genişletmek için tıkla... Açıkçası artı eksi bilmiyorum heves edip kurdum bakmadım daha doğru düzgün.
yunustncr dedi: Ben googldan indirdim. Bir de Store'dan deneyeyim bakalım. Bu arada programın artıları neler. Yükleyemezsem ona göre uğraşırım. İşe yarıyor mu? Genişletmek için tıkla... Açıkçası artı eksi bilmiyorum heves edip kurdum bakmadım daha doğru düzgün.
Y yunustncr Kilopat Katılım 5 Ekim 2019 Mesajlar 321 Çözümler 1 21 Aralık 2021 #14 Metromas dedi: Açıkçası artı eksi bilmiyorum heves edip kurdum bakmadım daha doğru düzgün. Genişletmek için tıkla... Store'dan yükleyince çalıştı. True color çalışıyor. Ekran sanki hafif sarımtrak gibi geliyordu o düzeldi.
Metromas dedi: Açıkçası artı eksi bilmiyorum heves edip kurdum bakmadım daha doğru düzgün. Genişletmek için tıkla... Store'dan yükleyince çalıştı. True color çalışıyor. Ekran sanki hafif sarımtrak gibi geliyordu o düzeldi.
Metromas Kilopat Katılım 21 Ekim 2018 Mesajlar 260 Çözümler 1 Yer Istanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Monster Tulpar T7 V25.1.1 Cinsiyet Erkek Meslek Digital Agency 21 Aralık 2021 #15 yunustncr dedi: Store'dan yükleyince çalıştı. True color çalışıyor. Ekran sanki hafif sarımtrak gibi geliyordu o düzeldi. Genişletmek için tıkla... Evet iyi oldu. yunustncr dedi: Store'dan yükleyince çalıştı. True color çalışıyor. Ekran sanki hafif sarımtrak gibi geliyordu o düzeldi. Genişletmek için tıkla... İşin garibi garantisini veya bilgisayarı seri numarasına kadar tanıyıp kaydetti.
yunustncr dedi: Store'dan yükleyince çalıştı. True color çalışıyor. Ekran sanki hafif sarımtrak gibi geliyordu o düzeldi. Genişletmek için tıkla... Evet iyi oldu. yunustncr dedi: Store'dan yükleyince çalıştı. True color çalışıyor. Ekran sanki hafif sarımtrak gibi geliyordu o düzeldi. Genişletmek için tıkla... İşin garibi garantisini veya bilgisayarı seri numarasına kadar tanıyıp kaydetti.
Osmannn06 Femtopat Katılım 18 Ekim 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2021 #16 Uygulama da fan ayarlarını kontrol edebiliyomusunuz? @Metromas @yunustncr
Y yunustncr Kilopat Katılım 5 Ekim 2019 Mesajlar 321 Çözümler 1 24 Aralık 2021 #17 Osmannn06 dedi: Uygulama da fan ayarlarını kontrol edebiliyor musunuz? @Metromas @yunustncr Genişletmek için tıkla... Bende fan ayarı ile ilgili bir bölüm yok.
Osmannn06 dedi: Uygulama da fan ayarlarını kontrol edebiliyor musunuz? @Metromas @yunustncr Genişletmek için tıkla... Bende fan ayarı ile ilgili bir bölüm yok.
Metromas Kilopat Katılım 21 Ekim 2018 Mesajlar 260 Çözümler 1 Yer Istanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Monster Tulpar T7 V25.1.1 Cinsiyet Erkek Meslek Digital Agency 25 Aralık 2021 #18 yunustncr dedi: Bende fan ayarı ile ilgili bir bölüm yok. Genişletmek için tıkla... Yok fanı whispermode 2 kontrol ediyor elle yapmayı bulamadım daha.
yunustncr dedi: Bende fan ayarı ile ilgili bir bölüm yok. Genişletmek için tıkla... Yok fanı whispermode 2 kontrol ediyor elle yapmayı bulamadım daha.
R RedManetics Hectopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 243 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2021 #19 İsterseniz MSI logosu da basalım tam olsun
Metromas Kilopat Katılım 21 Ekim 2018 Mesajlar 260 Çözümler 1 Yer Istanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Monster Tulpar T7 V25.1.1 Cinsiyet Erkek Meslek Digital Agency 25 Aralık 2021 #20 RedManetics dedi: İsterseniz MSI logosu da basalım tam olsun Genişletmek için tıkla... Netten msi kasasını alıp takabilirsiniz mevcut yani
RedManetics dedi: İsterseniz MSI logosu da basalım tam olsun Genişletmek için tıkla... Netten msi kasasını alıp takabilirsiniz mevcut yani