@Radeon RX 5500M hocam monster tulpar v25.1 hakkında bayağı bilgi sahibi gibisiniz. Almayı düşünüyorum da adım adım ne önerirsiniz? Bazıları bios güncellemesi için servise yolladım falan diyor. Beni bi aydınlatır mısınız?
Sağ olun hocam. Bi de ben bi yandan forumları falan okuyorum da monsterın sitesinden almayı planlıyorum 17.3 144hz. Sanırım bunda mux dediğiniz şeye ihtiyaç yok gibi. Yani ben öyle algıladım okuduklarımdan. Ve fps oyunları oynamayı da seviyorum o açıdan da yanıtlarsanız sevinirim mux falan
Sağ olun hocam. Bi de ben bi yandan forumları falan okuyorum da monsterın sitesinden almayı planlıyorum 17.3 144hz. Sanırım bunda mux dediğiniz şeye ihtiyaç yok gibi. Yani ben öyle algıladım okuduklarımdan. Ve fps oyunları oynamayı da seviyorum o açıdan da yanıtlarsanız sevinirim mux falan
MUX Swithc bu laptopta var, yani Intelin o ekran kartı görevini gören teknolojisini kapatabiliyorsunuz. Böylece bilgisayar tam olarak 3060'tan besleniyor. CS:GO gibi rekabetçi oyunlarda FPS baya etkiliyor. @Radeon RX 5500M hocam size yardımcı olabilir baya bilgili.
@Radeon RX 5500M hocam Monster Tulpar v25.1 hakkında bayağı bilgi sahibi gibisiniz. Almayı düşünüyorum da adım adım ne önerirsiniz? Bazıları BIOS güncellemesi için servise yolladım falan diyor. Beni bir aydınlatır mısınız?