Battwo Hectopat Katılım 25 Kasım 2021 Mesajlar 183 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2022 #21 İçini açarken arka vidalarda hangi tornavidayı kullandınız ve ikinci SSD slotunda vida var mıydı hazırda?
İçini açarken arka vidalarda hangi tornavidayı kullandınız ve ikinci SSD slotunda vida var mıydı hazırda?
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2022 #22 Battwo dedi: İçini açarken arka vidalarda hangi tornavidayı kullandınız ve ikinci SSD slotunda vida var mıydı hazırda? Genişletmek için tıkla... Genelde vida ekstra olarak pek bulunmaz. Ama normal tornavida ince olanlar ile açılabilir kolayca.
Battwo dedi: İçini açarken arka vidalarda hangi tornavidayı kullandınız ve ikinci SSD slotunda vida var mıydı hazırda? Genişletmek için tıkla... Genelde vida ekstra olarak pek bulunmaz. Ama normal tornavida ince olanlar ile açılabilir kolayca.
Battwo Hectopat Katılım 25 Kasım 2021 Mesajlar 183 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2022 #23 Esdeath.xyz dedi: Genelde vida ekstra olarak pek bulunmaz. Ama normal tornavida ince olanlar ile açılabilir kolayca. Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetleri yüksek ihtimalle olur dedi o sebeple sordum.
Esdeath.xyz dedi: Genelde vida ekstra olarak pek bulunmaz. Ama normal tornavida ince olanlar ile açılabilir kolayca. Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetleri yüksek ihtimalle olur dedi o sebeple sordum.
Metromas Kilopat Katılım 21 Ekim 2018 Mesajlar 260 Çözümler 1 Yer Istanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Monster Tulpar T7 V25.1.1 Cinsiyet Erkek Meslek Digital Agency 29 Ocak 2022 #24 gen2 dedi: Surmen gereken macunun 5 kat fazlasini sürmüşsün. Pump Out yasarsan haber et lutfen. Genişletmek için tıkla... Nedir o? Battwo dedi: İçini açarken arka vidalarda hangi tornavidayı kullandınız ve ikinci SSD slotunda vida var mıydı hazırda? Genişletmek için tıkla... 2.de yoktu sanırım. Dikkat etmedim. Ana slot yüksek hızı destekliyor bu arada.
gen2 dedi: Surmen gereken macunun 5 kat fazlasini sürmüşsün. Pump Out yasarsan haber et lutfen. Genişletmek için tıkla... Nedir o? Battwo dedi: İçini açarken arka vidalarda hangi tornavidayı kullandınız ve ikinci SSD slotunda vida var mıydı hazırda? Genişletmek için tıkla... 2.de yoktu sanırım. Dikkat etmedim. Ana slot yüksek hızı destekliyor bu arada.
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2022 #25 Metromas dedi: Nedir o? 2.de yoktu sanırım. Dikkat etmedim. Ana slot yüksek hızı destekliyor bu arada. Genişletmek için tıkla... Kenarlardan taşmasından bahsediyor.
Metromas dedi: Nedir o? 2.de yoktu sanırım. Dikkat etmedim. Ana slot yüksek hızı destekliyor bu arada. Genişletmek için tıkla... Kenarlardan taşmasından bahsediyor.
Metromas Kilopat Katılım 21 Ekim 2018 Mesajlar 260 Çözümler 1 Yer Istanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Monster Tulpar T7 V25.1.1 Cinsiyet Erkek Meslek Digital Agency 29 Ocak 2022 #26 Esdeath.xyz dedi: Kenarlardan taşmasından bahsediyor. Genişletmek için tıkla... az taşması normal değil mi zaten?
Esdeath.xyz dedi: Kenarlardan taşmasından bahsediyor. Genişletmek için tıkla... az taşması normal değil mi zaten?
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 29 Ocak 2022 #27 Metromas dedi: Az taşması normal değil mi zaten? Genişletmek için tıkla... Kenarlardan tamaminin disari tasip macunun etkisini yitirmesi. Eger ilerleyen zamanlarda sicakliklarin arttigini farkedersen haber et manasinda dedim.
Metromas dedi: Az taşması normal değil mi zaten? Genişletmek için tıkla... Kenarlardan tamaminin disari tasip macunun etkisini yitirmesi. Eger ilerleyen zamanlarda sicakliklarin arttigini farkedersen haber et manasinda dedim.
Metromas Kilopat Katılım 21 Ekim 2018 Mesajlar 260 Çözümler 1 Yer Istanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Monster Tulpar T7 V25.1.1 Cinsiyet Erkek Meslek Digital Agency 29 Ocak 2022 #28 gen2 dedi: Kenarlardan tamaminin disari tasip macunun etkisini yitirmesi. Eger ilerleyen zamanlarda sicakliklarin arttigini farkedersen haber et manasinda dedim. Genişletmek için tıkla... haa yok canım noctua akmaz öyle zaten 2. kez aralayıp baktım yayılmıştı güzelce Ama, Tamam eklerim.
gen2 dedi: Kenarlardan tamaminin disari tasip macunun etkisini yitirmesi. Eger ilerleyen zamanlarda sicakliklarin arttigini farkedersen haber et manasinda dedim. Genişletmek için tıkla... haa yok canım noctua akmaz öyle zaten 2. kez aralayıp baktım yayılmıştı güzelce Ama, Tamam eklerim.
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 29 Ocak 2022 #29 Metromas dedi: haa yok canım noctua akmaz öyle zaten 2. kez aralayıp baktım yayılmıştı güzelce Ama, Tamam eklerim. Genişletmek için tıkla... Onu acip kapatmaman gerekiyor aslinda. Performans kaybeder oyle.
Metromas dedi: haa yok canım noctua akmaz öyle zaten 2. kez aralayıp baktım yayılmıştı güzelce Ama, Tamam eklerim. Genişletmek için tıkla... Onu acip kapatmaman gerekiyor aslinda. Performans kaybeder oyle.
Metromas Kilopat Katılım 21 Ekim 2018 Mesajlar 260 Çözümler 1 Yer Istanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Monster Tulpar T7 V25.1.1 Cinsiyet Erkek Meslek Digital Agency 29 Ocak 2022 #30 gen2 dedi: Onu acip kapatmaman gerekiyor aslinda. Performans kaybeder oyle. Genişletmek için tıkla... Vida düşmüştü mecburen yaptım geri kaynaştı tabi.
gen2 dedi: Onu acip kapatmaman gerekiyor aslinda. Performans kaybeder oyle. Genişletmek için tıkla... Vida düşmüştü mecburen yaptım geri kaynaştı tabi.