selosben Megapat Katılım 20 Haziran 2016 Mesajlar 622 11 Ekim 2021 #1 Normalde Monster Tulpar T7 v25.1'de karar kılmıştım fakat şu an stok yok. İlerleyen zamanda stok gelir gelmez bilmiyorum. Üçü arasındaki farklar nelerdir?
Normalde Monster Tulpar T7 v25.1'de karar kılmıştım fakat şu an stok yok. İlerleyen zamanda stok gelir gelmez bilmiyorum. Üçü arasındaki farklar nelerdir?
Hermitus Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 2.015 Makaleler 3 Çözümler 4 11 Ekim 2021 #2 İki MSI modeli de Tulpar ile yarışacak seviyede değil. Stealth bir nebze iyi fakat Thin o fiyata göre tam bir çöp.
İki MSI modeli de Tulpar ile yarışacak seviyede değil. Stealth bir nebze iyi fakat Thin o fiyata göre tam bir çöp.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.208 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2021 #3 Tulpar çok daha mantıklı bir ürün. GF serisi ısınıyor. Stealth serisi ekran kartı olarak düşük W değeri sunuyor tulpara göre.
Tulpar çok daha mantıklı bir ürün. GF serisi ısınıyor. Stealth serisi ekran kartı olarak düşük W değeri sunuyor tulpara göre.
selosben Megapat Katılım 20 Haziran 2016 Mesajlar 622 11 Ekim 2021 #4 O zaman stokları beklemedeyim. Benzer fiyata Monster Tulpar T7 v25.1 ile yarışacak bir laptop var mıdır?
O zaman stokları beklemedeyim. Benzer fiyata Monster Tulpar T7 v25.1 ile yarışacak bir laptop var mıdır?
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.208 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2021 #5 selosben dedi: O zaman stokları beklemedeyim. Benzer fiyata Monster Tulpar T7 v25.1 ile yarışacak bir laptop var mıdır? Genişletmek için tıkla... Sanmam hocam. Legion var ama oda RAM olarak Tulpar'dan kalitesiz.
selosben dedi: O zaman stokları beklemedeyim. Benzer fiyata Monster Tulpar T7 v25.1 ile yarışacak bir laptop var mıdır? Genişletmek için tıkla... Sanmam hocam. Legion var ama oda RAM olarak Tulpar'dan kalitesiz.