Kayakayax112 Centipat Katılım 19 Eylül 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2024 #1 Monster Tulpar T7 v26.1.2 daha yeni aldım. Intel i7 13500H işlemci ve NVIDIA RTX 4060 ekran kartı var. ETS 2 oynuyorum full ayarda. İşlemci sıcaklığı 100'ü görüyor 85-95'lerde geziniyor. Bu normal mi? (Ekran kartı 70 derecelerde.) Son düzenleyen: Moderatör: 27 Aralık 2024
Monster Tulpar T7 v26.1.2 daha yeni aldım. Intel i7 13500H işlemci ve NVIDIA RTX 4060 ekran kartı var. ETS 2 oynuyorum full ayarda. İşlemci sıcaklığı 100'ü görüyor 85-95'lerde geziniyor. Bu normal mi? (Ekran kartı 70 derecelerde.)
E ege20 Decipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 1.111 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2024 #2 Kayakayax112 dedi: Monster Tulpar T7 v26.1.2 daha yeni aldım. Intel i7 13500H işlemci ve NVIDIA RTX 4060 ekran kartı var. ETS 2 oynuyorum full ayarda. İşlemci sıcaklığı 100'ü görüyor 85-95'lerde geziniyor. Bu normal mi? (Ekran kartı 70 derecelerde.) Genişletmek için tıkla... Laptop değil mi?
Kayakayax112 dedi: Monster Tulpar T7 v26.1.2 daha yeni aldım. Intel i7 13500H işlemci ve NVIDIA RTX 4060 ekran kartı var. ETS 2 oynuyorum full ayarda. İşlemci sıcaklığı 100'ü görüyor 85-95'lerde geziniyor. Bu normal mi? (Ekran kartı 70 derecelerde.) Genişletmek için tıkla... Laptop değil mi?
TechnoBurak45 Attopat Katılım 10 Aralık 2024 Mesajlar 84 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2024 #3 Bilgisayarının kontrol panelinden fanının beygirini ayarlıyabilirsin. ege20 dedi: Laptop değil mi? Genişletmek için tıkla... Monster masaüstü yok.
Bilgisayarının kontrol panelinden fanının beygirini ayarlıyabilirsin. ege20 dedi: Laptop değil mi? Genişletmek için tıkla... Monster masaüstü yok.
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 15.928 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2024 #4 Klasik monster pek yapacak bir şeyiniz yok. İşlemciyi kısıtlayabilirsiniz. Laptopun altını yükseltebilirsiniz. Fanları en sona çekebilirsiniz. TechnoBurak45 dedi: Bilgisayarının kontrol panelinden fanının beygirini ayarlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Beygir ne kardeşim araba mı bu? TechnoBurak45 dedi: Monster masaüstü yok. Genişletmek için tıkla... Monster masaüstü bilgisayarda satıyor. Ama konu sahibinde evet laptop var.
Klasik monster pek yapacak bir şeyiniz yok. İşlemciyi kısıtlayabilirsiniz. Laptopun altını yükseltebilirsiniz. Fanları en sona çekebilirsiniz. TechnoBurak45 dedi: Bilgisayarının kontrol panelinden fanının beygirini ayarlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Beygir ne kardeşim araba mı bu? TechnoBurak45 dedi: Monster masaüstü yok. Genişletmek için tıkla... Monster masaüstü bilgisayarda satıyor. Ama konu sahibinde evet laptop var.
Kayakayax112 Centipat Katılım 19 Eylül 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2024 #5 YüzbaşıJohnPrice dedi: Klasik monster pek yapacak bir şeyiniz yok. İşlemciyi kısıtlayabilirsiniz. Laptopun altını yükseltebilirsiniz. Fanları en sona çekebilirsiniz. Beygir ne kardeşim araba mı bu? Monster masaüstü bilgisayarda satıyor. Ama konu sahibinde evet laptop var. Genişletmek için tıkla... işlemciyi nasıl kısıtlarım?
YüzbaşıJohnPrice dedi: Klasik monster pek yapacak bir şeyiniz yok. İşlemciyi kısıtlayabilirsiniz. Laptopun altını yükseltebilirsiniz. Fanları en sona çekebilirsiniz. Beygir ne kardeşim araba mı bu? Monster masaüstü bilgisayarda satıyor. Ama konu sahibinde evet laptop var. Genişletmek için tıkla... işlemciyi nasıl kısıtlarım?
E ege20 Decipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 1.111 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2024 #6 Kayakayax112 dedi: işlemciyi nasıl kısıtlarım? Genişletmek için tıkla... Güç planından Dengeli'ye al.
Kayakayax112 dedi: işlemciyi nasıl kısıtlarım? Genişletmek için tıkla... Güç planından Dengeli'ye al.
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 15.928 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2024 #7 Kayakayax112 dedi: işlemciyi nasıl kısıtlarım? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kayakayax112 dedi: işlemciyi nasıl kısıtlarım? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kayakayax112 Centipat Katılım 19 Eylül 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2024 #8 YüzbaşıJohnPrice dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim
YüzbaşıJohnPrice dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim