Monster Tulpar T7 V26 2.2 alınır mı?

Bütçe
70000
İçinde Monster geçen hiçbir şey alınmaz hocam. Hurafelerden değil kendi düşüncemden söylüyorum. Excalibur da aynı şekilde.

Bir laptop kullanıcıcsı olarak eğer oyun oynayacaksan yani sık sık seyahet yapan birisi değilsen masaüstü alanı öneririm çünkü daha ucuz fiyata aynı özellikte kasa toplayabilirsin Monster alınır mı diye sorarsan ben Monster kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım zaten içindeki ekran kartı işlemciyi Monster yapmıyor sadece laptopun kasası ve soğutma monstera ait.

Aldım iade ettim içinde 5 6 tane cıvata oynuyordu Windows kurarken zorlandık videodan yaptık çerçeve kenarında dalgalanma ve çizik vardı direkt iade ettim zaten bir sürü kronik sorunu varmış diyorlar

Al gec yapistir.
17 inç olsa alabilirim belki ama 17 inçi yok sanırım

Sırf 17 inc olmasi icin donanimdan kismazdim. Bu fiyata boyle islemci, boyle ekran ve 5070 bulamazsiniz baska hicbir cihazda.

Masa üstü 4070 ti süperli kasa var ama çok şehir dışına çıktığım için laptop lağzım monsterlarda fan sesi fazla diyorlar ve fazla ısınıyormuş böyle bir sorun yaşadınız mı ve kroniği var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…