Merhaba, iyi akşamlar technopat ailesi. Aşağıda linklerde de belirteceğim gibi 2-3 model arasında kaldım. Şuan 7-8 yıllık bilgisayarım olan asus f50 sv bilgisayarımdan ufak ufak ayrılma vakti geldiğini düşünüyorum. Ve iki laptop arasında daha doğrusu marka arasında kaldım. Sizlerin önerisi ne olur ama rica ediyorum yorum yapmak için yorum yapmayın. Git masaüstü al bilmem ne gibi. Kalp kırmayalım sonra...
Alacağım bilgisayarın beni 7-8 yıl daha rahat götürmesi lazım çünkü zırt bırt bilgisayar değişen birisi değilim. Kaliteye önem veren birisiyim. Ucuz etin yahnisi yavan olur misali olmak istemiyorum. Paramın da düşmanı değilim tabi ki cebimden az çıksın isterim ama bunlar gözüme ilişti. SSDsiz alıp aslında sonradan ssd takabilirim bu seferle de fiyattı azaltmış olurum. Sizlerin önerisi nedir? Şimdiden teşekkür ederim herkese.
Merhabalar kardeşim msi gs 60 kullanıyorum Şiddetle tavsiye ederim hafif ince sessiz ve serin bir cihaz her türlü seni cok uzun sure ıfare eder dıye dusunuyorum ben yaklaşık 3-4 aydır kullanıyorum gayet memnunum tavsıye ederım..