Monster Tulpar T7 v3.2.1 vs MSI GE62 vs GS60?

sabaru

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, iyi akşamlar technopat ailesi. Aşağıda linklerde de belirteceğim gibi 2-3 model arasında kaldım. Şuan 7-8 yıllık bilgisayarım olan asus f50 sv bilgisayarımdan ufak ufak ayrılma vakti geldiğini düşünüyorum. Ve iki laptop arasında daha doğrusu marka arasında kaldım. Sizlerin önerisi ne olur ama rica ediyorum yorum yapmak için yorum yapmayın. Git masaüstü al bilmem ne gibi. Kalp kırmayalım sonra...

MONSTER® TULPAR T7 V3.2.1 17.3" (ssdli olarak veya kendim takarım ucuza bulup.)

MSI GE62 Apache 2QE-071XTR i7-4720HQ 8GB 128SSD+1TB 7200rpm 15.6DOS GTX965M

MSI GS60 Ghost 2QD-602TR i7-4720HQ 8GB 128SSD+1TB 7200rpm 15.6 W8.1 GTX965M

MSI GE62 Apache 2QE-072XTR i7-4720HQ 8GB 1TB 7200rpm 15.6 DOS GTX965M 2GVGA (yada böyle bir model alıp garantisi bitince amazondan ssd siparişi geçerek ucuza maal edebilir miyim düşündüm...)

Alacağım bilgisayarın beni 7-8 yıl daha rahat götürmesi lazım çünkü zırt bırt bilgisayar değişen birisi değilim. Kaliteye önem veren birisiyim. Ucuz etin yahnisi yavan olur misali olmak istemiyorum. Paramın da düşmanı değilim tabi ki cebimden az çıksın isterim ama bunlar gözüme ilişti. SSDsiz alıp aslında sonradan ssd takabilirim bu seferle de fiyattı azaltmış olurum. Sizlerin önerisi nedir? Şimdiden teşekkür ederim herkese.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar kardeşim msi gs 60 kullanıyorum Şiddetle tavsiye ederim hafif ince sessiz ve serin bir cihaz her türlü seni cok uzun sure ıfare eder dıye dusunuyorum ben yaklaşık 3-4 aydır kullanıyorum gayet memnunum tavsıye ederım..

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı