Monster Tulpar T7 V3.2 ve Abra A5 V1.1 Control Center Farkı

ekarego

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, az önce Technopat Youtube kanalında Monster Tulpar T7 V3.2 incelemesini izledim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben de uzun zaman önce Monster Abra A5 V1.1 aldım. İnternette izlediğim videosunda aynı technopatın videosunda 29:15te açtıkları control centerın görünüşü vardı. Ama aldıktan sonra bunun farklı olduğunu gördüm. Diğer izlediğim videoyu aşağıda paylaştım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu görüntüde benim gördüğüm control center:

dqq.PNG

Acaba neden böyle? Beni cezbeden olay control centerdı ama aralarında dağlar kadar fark var.

Yardım eder misiniz? @Recep Baltaş

Son düzenleyen: Moderatör:
Uygulamanın güncel sürümünü indirmeniz gerekiyor eğer indirme linki bulunuyorsa.
İşin garibi o zaten facebooktan firmaya ulaştım. Farklı görünüm sağlayan programlar var yada programın farklı sürümü kullanılmıştır dedi. Ben güncelleme tarihine baktım bende ki program 2012de güncellenmiş. Ama ben yüklemedim bunu driverlerın içerisinde böyle birşey yok. Birde çok farklı dağlar kadar birinde fan hızını bile kontrol ederken birisinde ayarlama bile yapamıyorsun ayarı yaparken tıklar tıklamaz işlemi yapıyor. Mesela bir profili düzenleyeceksin ayarları yaparken uyguluyor hemen ekran kapanmıştı bir ara açamamıştım.

Çözümü biraz zor olsa da buldum. Clevo bilgisayarlarlarında kullanıyormuş bu control centerı oradan driver indirdim şuanda istediğim gibi oldu.
3313.PNG

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı