Monster Tulpar T7 V7.1.2 vs MSI GS73VR

Tobii -eye tracking var mı sizin modelde ?
Birde ben pazartesi günü hepsiburada'dan siparis vericem, satici hepsiburada..
İnşallah sikinti cikmaz.
Hayır hocam yok. Sıkıntı çıkacağını sanmiyorum istersen benim aldığım yerden hediyeler ile birlikte alabilirsin.

Hayır hocam yok. Sıkıntı çıkacağını sanmiyorum istersen benim aldığım yerden hediyeler ile birlikte alabilirsin.
Hepsiburada biraz daha kulağa tanindik geliyor. 8000 lira az değil ya tam araştırıp doğru karari vermek onemli. Zaten satici kisminda hepsiburada yaziyor, aliden mehmetten almayacagim.
Ya birde vatana göre neden bukadar ucuz hepsiburada sitesi ?
Freedos yaziyor pek bir bilgim yok bu konuda sanirsam isletim sistemi win10 olarak gelmiyor?
Peki ben bilgisayarcima orjinal win10 kurdurtmak istesem yapabilir mi?(kac liraya satiliyor disarda)
Aradaki 1500 TL sadece freedostan ibaret mi yoksa garanti konusunda vatanin daha guvenilir olmasi fiyata etki mi ediyor?
Benim bilgisayarci her sene format atarken 50 lira karsiliginda windows son surum ve pro yukluyor acaba bu sahtemi crackli mi? Bir zarari var mi ? Ve orjinali nekadara bulabilirim?

Bilgisayarcın yüzde 99 crackli windows yüklüyordur.

Vatan neredeyse her üründe diğer sitelere göre daha pahalı. Sanalmarketim.com Antalya da istersen kendin gidip bakarak da alabilirsin. Bu arada böyle bir cihaza crackli windows kurmanı tavsiye etmiyorum tamam zamanında bende crack kullandım bir zararını da görmedim ama insanın içinden gelmiyor bu makina da crack kullanmak.

Açıkçası windows nasil kurulur falan hiç anlamam bilmem. 100-150 TL'ye alabileceğim garantili bir site önerebilir misiniz? Birde nasil kuruldugunu ogreten bir anlatim yollar misiniz

Pazartesi günü sanalmarketim'den siparis vericem.İçinden hediye olarak çikanlar kaliteli mi? Sizinkide freedos sanirim. Windowsu crack mi yüklediniz?

Çanta, mause ve mausepad çok hoşuma gitti fakat kulak içi kulaklik bildiğimiz pazarsa satılan telefon kulaklığı. Freedos olarak geliyor laptop. Ben elimde key olmadığı için mecbur crack kullanmak zorunda kaldım fakat bu sene üniversiteye başlayacağım için birkaç ay içinde satın almayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…