4 499337 Kilopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 7.329 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Şubat 2022 #11 KeReM BeY dedi: Yt da Monster'ın kanalında performans ayarları var ben ve @499337 da aynı cihazı kullanıyoruz sıkıntı yok bizde Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Aman dikkat, her BIOS aynı degildir.
KeReM BeY dedi: Yt da Monster'ın kanalında performans ayarları var ben ve @499337 da aynı cihazı kullanıyoruz sıkıntı yok bizde Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Aman dikkat, her BIOS aynı degildir.
ArdaKaanYildiz01 Centipat Katılım 18 Şubat 2022 Mesajlar 67 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2022 #12 KeReM BeY dedi: Yt da Monster'ın kanalında performans ayarları var ben ve @499337 da aynı cihazı kullanıyoruz sıkıntı yok bizde Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşşekürler kardeşim, video'ya bakıyorum
KeReM BeY dedi: Yt da Monster'ın kanalında performans ayarları var ben ve @499337 da aynı cihazı kullanıyoruz sıkıntı yok bizde Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşşekürler kardeşim, video'ya bakıyorum