Monster Tulpar v20.5.2 vs ASUS ROG STRIX G15

Bütçe
30000

YcLGaMeR

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP VİCTUS 16

Kusuruma bakmayın. Piyasada laptop hakkıdaki tecrübelere başvurmak için araştırma yaptım fakat kafam aşırı karıştı.

1 - arkadaşlar bu Monster Tulpar v20.5.2 ile ASUS ROG STRIX G15 modeli arasında kalsaydınız hangisini alırdınız?

2 - Bir de bu Monster Tulpar v20.5.2 Trendyol'da çok ucuz ve ikinci el ya da iade edilmiş ürünleri elden geçirip sattıklarını duydum. Neden ucuz? Sizin fikriniz nedir?

3 - Teknoloji bu biraz da şans işi ancak 30.000 bandında oyuncu laptopu istiyorum. Sizce başka marka - model öneriniz varsa neden almalıyım yazarsanız sevinirim.

4 - Monster modeli siteden özelleştirip almaya kalksam ( sadece Tulpar v20.5 versiyonuna 1 TB m2. SSD ekledim.)
32 bin tutuyor. Değer mi bilemedim. Sizce değer mi?

5 - Ya da bunların hepsini geçtim. Direk mantıklı düşünmek adına akıl verebilirsiniz.

Teşekkürler.

Bir de bu Monster Tulpar v20.5.2 Trendyol'da çok ucuz ve ikinci el ya da iade edilmiş ürünleri elden geçirip sattıklarını duydum. Neden ucuz? Sizin fikriniz nedir?
Bu konuyla ilgili kesin bir kanıt var mı? Veya forumdaki arkadaşlardan bu konuyla ilgili görüşü olan var mı merak ediyorum.

Bu konuyla ilgili kesin bir kanıt var mı? Veya forumdaki arkadaşlardan bu konuyla ilgili görüşü olan var mı merak ediyorum.

Trendyol da ucuz olmasının nedeni taksitli fiyatlarda vade farkının olması. 15 gün içerisinde iade edilmiş cihazları tabii ki geri satışa sunacaklar bunda şaşırılacak bir durum yok.

Trendyol da ucuz olmasının nedeni taksitli fiyatlarda vade farkının olması. 15 gün içerisinde iade edilmiş cihazları tabii ki geri satışa sunacaklar bunda şaşırılacak bir durum yok.
Ben de şimdi görüştüm kesinlikle açılmış, işlem görmüş ürünler olmadığını bu indirimlerin platformlar tarafından uygulanan indirimler olduğunu söylediler.

Monster Abra serisinin problemli olduğunu biliyorum ama Tulpar hakkında problem konusunda bilgim yok. Mesela ısınma konusunda ne dersiniz?

Ben Monster önermiyorum. Asus gibi marka varken alınmaz. Laptop konusunda sadece ekran kartı veya işlemci değilde şansla iş yapmak istemiyorsanız güzel bir markadan kaliteli ürün almak daha iyi.

Monster Abra serisinin problemli olduğunu biliyorum ama Tulpar hakkında problem konusunda bilgim yok. Mesela ısınma konusunda ne dersiniz?

Abra serisinin Clevo kasalı modelleri sorunludur. Tulpar serilerinin tümü sorunsuz tongfang kasa kullanılıyor. (12. nesil Abra modelleride artık tongfong kasa ile geliyor)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…