Monster Tulpar v22.1 GTA V sıcaklık değerleri nasıl?

yigit596

Hectopat
Makaleler
1

1440p Ultra ayarlarda 98 dereceleri gördüm. 1080p Ultra ayarlarda ortalama 88-90 derecelerdeydi. Bu değerler normal mi bilmiyorum. Bilen biri yazarsa sevinirim.

Eki Görüntüle 1046015

1440p Ultra ayarlarda 98 dereceleri gördüm. 1080p Ultra ayarlarda ortalama 88-90 derecelerdeydi. Bu değerler normal mi bilmiyorum. Bilen biri yazarsa sevinirim.

Hocam FPS sabitler misiniz? Böyle çok daha az sıcaklık alırsınız diye düşünüyorum. Deneyebilirsiniz.

Biraz fazla. Fan devirleri Kontrol Merkezindeki ön ayarlardaysa fan hızını %100 yapmayı deneyin. Bir de düz bir zeminde oynayın.

GTA 5 de popülasyonu azaltırsanız sıcaklık bir nebze düşecektir. Popülasyon işlemciyi çok zorluyor.

Sıcaklıklar fazla. Odayı ısıtıyordur o. Bence odanızı havalandırın, FPS sabitlemeyi açın ve arkadaşın dediği gibi popülasyonu azaltın. Ben o sıcaklığı gördüğüm an korkar kapatırdım bilgisayarı.

Eki Görüntüle 1046015

Muhtemelen Turbo fanda olmasına rağmen böyledir. Monster'ı soğutucusuz kul-la-na-maz-sı-nız.

Olmadı. hocam.

Evet popülasyon ayarı fulldeydi ve Advanced Graphics ayarları da fulldeydi.
Hocam sıcaklıklar çok. 6 aydan fazla olduysa fan temizliği yaptırın. 1-1.5 sene olduysa termal macun temizliği ve temizlik.
Sıcaklıklar düşecektir.
Eğer bu dediklerimi yapmazsanız fanları turboya çekin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…