Arkadaşlar iyi günler. İyi bir Gaming Laptop almak istiyorum ve önümde 2 tane güzel laptop var. MSI indirimle 15.200'e alabiliyorum. Monster'da birkaç özelleştirme ile 14.600'e geliyor. Sizce hangisi daha iyidir?
Bek gel ben sana gerçekleri söyleyeyim. Ben 2012 yılında zamanının en güzel monsterlarından birini almış ve 6-7 ay önce 4 bin tlye satmış biri olarak sana gerçekleri yazıyorum. Monster evet müşteri hizmetleri güzel olan çünki olmak zorunda olan bir marka. Neden dersen sanmıyorum ki bir monster kullanıcısı olmasın ki bilgisayarını servise bir kere bile olsada göndermiş olmasın. Bir şekilde o bilgisayar sana bir arıza ile geri gitme isteğinde bulunuyor. Ben salak gibi kendim anakartımı bozdum ve monstera gönderdiğimde kendi hatam olduğunu söylememe rağmen ücretsiz değiştirmişlerdi. Buda bir gerçek. Ama arkadaş çevremden aldığım tecrübe de şuki malzeme kalitesi msı da daha güzel olduğu için arıza verme oranıda çok daha düşük. Sen arızasız bir süreç mi istiyorsun yoksa arızalansada güzel bir şekilde ilgilenilen bir sisteme mi dahil olmak istiyorsun? Buna bir karar ver. Msı alırsan eğer servis işin diyelimki oldu işte o zaman da onun dezavantajları başlar. Monsterdaki kadar hızlı bir süreç işlemez takibini yapamazsın vs... ama arızada pek vermiyor genel itibariyle.