invisiblehand56
Megapat
Daha fazla
Notebookumu ilk aldığımda elimde hazır bulunan UEFI olmayan Windows 10 USB dosyası vardı. Bu USB'yle Windows 10 kurmuştum. Bugün UEFI Windows kurmaya karar verdim. Monster notebook'un kendi YouTube hesabından yayınladığı UEFI Windows kurulum videosunu izleyip videoda gösterildiği gibi USB'yi hazırladım.
Kurulum için BIOS girdim. Launc CMS seçeğini disabled yaptım ve ayarları kaydettim fakat kuruluma geldiğimde Windows bu sürücüye yüklenemez MBR... Yazan hata aldım. Daha sonra biraz araştırma yapınca Shift+F10 tuşlarına basarak diski temizledim. Şimdi bilgisayar kendini yeniden başlattı ve USB'yi görmüyor. BIOS'u varsayılan ayarlara sıfırladım gene olmadı.
Launch CSM yi enable yaptığımda ise.
PC'nizin onarılması gerekiyor hatası alıyorum. Ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.
USB format dosyasını Rufus ile yapmadım.
Windows arac ile yaptım bundan olabilir mi?
Kurulum için BIOS girdim. Launc CMS seçeğini disabled yaptım ve ayarları kaydettim fakat kuruluma geldiğimde Windows bu sürücüye yüklenemez MBR... Yazan hata aldım. Daha sonra biraz araştırma yapınca Shift+F10 tuşlarına basarak diski temizledim. Şimdi bilgisayar kendini yeniden başlattı ve USB'yi görmüyor. BIOS'u varsayılan ayarlara sıfırladım gene olmadı.
Launch CSM yi enable yaptığımda ise.
PC'nizin onarılması gerekiyor hatası alıyorum. Ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.
USB format dosyasını Rufus ile yapmadım.
Windows arac ile yaptım bundan olabilir mi?
Son düzenleyen: Moderatör: