Monster USB 3.0 girişi yavaş çalışıyor

• Konuyu başlatan NscN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 1.733

NscN

Megapat
Daha fazla  
RAM
16 GB
SSD veya HDD modeli
WD Blue SN550 NVMe SSD
Ekran kartı
Nvidia GTX 1650 4GB
Anakart
Monster Notebook
İşlemci
İntel Core i7 9750H
Arkadaşlar merhaba. Bende şöyle bir sorun var. Bilgisayarımdaki USB 3.0 portuna flash belleğimi taktığımda saniyede maksimum 15 MB hızları görüyorum ama aynı USB'yi farklı bilgisayarlara taktığımda çok daha fazla değerler görüyorum. Bu konuda bilgim biraz eksik neler atmam gerektiğini vs. bana söylerseniz çözüme daha rahat ulaşırız. Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba. Bende şöyle bir sorun var. Bilgisayarımdaki USB 3.0 portuna flash belleğimi taktığımda saniyede maksimum 15 MB hızları görüyorum ama aynı USB'yi farklı bilgisayarlara taktığımda çok daha fazla değerler görüyorum. Bu konuda bilgim biraz eksik neler atmam gerektiğini vs. bana söylerseniz çözüme daha rahat ulaşırız. Şimdiden teşekkürler.

USB 3.12x USB 3.1 Gen1 Portu (Type-A)
USB 3.11x USB 3.1 Gen1 Portu (Type-C)

Monster Notebook'un sitesinden edindiğim bilgilerde böyle yazıyor. 3.0 yanlış olmuş.

Hocam PCI sürücülerini güncellemek isteyebilirsiniz bunun için genelde ben DriverPack Online programını indirip Expert Mode'da açıyorum ve güncelledikten sonra tekrar programı siliyorum. Güncelleme yaparken yanında ek programlar indirmek istiyor onları da iptal etmeyi unutmayın.

Hocam PCI sürücülerini güncellemek isteyebilirsiniz bunun için genelde ben Driverpack Online programını indirip expert Mode'da açıyorum ve güncelledikten sonra tekrar programı siliyorum. Güncelleme yaparken yanında ek programlar indirmek istiyor onları da iptal etmeyi unutmayın.

Hocam peki bu programın doğru sürücü kurduğundan emin misiniz? Daha önce başıma bu tarz programlardan tatsız olaylar gelmişti.

Hocam peki bu programın doğru sürücü kurduğundan emin misiniz? Daha önce başıma bu tarz programlardan tatsız olaylar gelmişti.
Sanırım Driver Booster'dan bahsediyorsun ondan benim de biraz başım ağrıdı ancak Driver Pack'i ben kendini identify edemeyen kart üzerinde kullandığımda bile doğru yükleme yapmıştı. Çok kafa şişiriyor sürekli dünyayı kurtarıyor gibi o yüzden geri siliyorum ben silmesem Kaspersky zaten siliyor ama ara sıra kullanmak için zararlı olabileceğini zannetmiyorum.

Sorununuzu bilmiyorum ama lütfen sürücü güncellerken laptop üreticisinin yada parça üreticisinin sitesi harici yerden kurulum yapmayın.

Aygıt Yöneticisi'nden ürünün içinde olan tüm parçaları görebilirsiniz. Dediğim gibi sorununuzu güncelleme çözer mi bilmiyorum.

1673875790623.png

Buradan hangisini güncellemem gerekiyor?

Sanırım Driver Booster'dan bahsediyorsun ondan benim de biraz başım ağrıdı ancak driver Pack'i ben kendini identify edemeyen kart üzerinde kullandığımda bile doğru yükleme yapmıştı. Çok kafa şişiriyor sürekli dünyayı kurtarıyor gibi o yüzden geri siliyorum ben silmesem Kaspersky zaten siliyor ama ara sıra kullanmak için zararlı olabileceğini zannetmiyorum.

Şu anda Bluetooth kulaklığım bilgisayara bağlantı sorunu yaşıyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı