furkandev Decapat Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2022 #1 Monster'in yanında hediye olarak verdiği USB bellek teknolojisini merak ediyorum ama bulamadım. Nasıl öğrenebilirim veya bilen var mı?
Monster'in yanında hediye olarak verdiği USB bellek teknolojisini merak ediyorum ama bulamadım. Nasıl öğrenebilirim veya bilen var mı?
Erinslyer Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2022 #2 o usb bellekte monster kontrol merkezi ve bir kaç şey var yani çok önemli değil monster kontrol merkezi kurmak dışında
o usb bellekte monster kontrol merkezi ve bir kaç şey var yani çok önemli değil monster kontrol merkezi kurmak dışında
Bogazitchy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.975 Çözümler 36 Yer Sakarya/Akyazı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknisyen. 22 Aralık 2022 #3 Tam olarak ne öğrenmek istediğini biraz daha detaylı anlatırsan elimde Monster 16GB flash bellek var, yardımcı olabilirim.
Tam olarak ne öğrenmek istediğini biraz daha detaylı anlatırsan elimde Monster 16GB flash bellek var, yardımcı olabilirim.
furkandev Decapat Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2022 #4 Erinslyer dedi: O USB bellekte Monster kontrol merkezi ve birkaç şey var yani çok önemli değil Monster kontrol merkezi kurmak dışında. Genişletmek için tıkla... Bende USB 2.0 bir bellek var da eğer bu 3.0 ise bunu kullanacaktım içindekileri alıp. Bogazitchy dedi: Tam olarak ne öğrenmek istediğini biraz daha detaylı anlatırsan elimde Monster 16 GB flash bellek var, yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... USB 2.0, 3.0 oluyor ya onu merak ettim.
Erinslyer dedi: O USB bellekte Monster kontrol merkezi ve birkaç şey var yani çok önemli değil Monster kontrol merkezi kurmak dışında. Genişletmek için tıkla... Bende USB 2.0 bir bellek var da eğer bu 3.0 ise bunu kullanacaktım içindekileri alıp. Bogazitchy dedi: Tam olarak ne öğrenmek istediğini biraz daha detaylı anlatırsan elimde Monster 16 GB flash bellek var, yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... USB 2.0, 3.0 oluyor ya onu merak ettim.
Bogazitchy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.975 Çözümler 36 Yer Sakarya/Akyazı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknisyen. 22 Aralık 2022 #5 Uçları mavi değil siyah. Zannımca 2.0 ama buna bakılan bir program varsa tarif edersen bakıp dönerim.
Uçları mavi değil siyah. Zannımca 2.0 ama buna bakılan bir program varsa tarif edersen bakıp dönerim.
8 89069 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Aralık 2015 Mesajlar 4.001 Makaleler 5 Çözümler 36 22 Aralık 2022 #6 Bilgisayarları gibi flaş bellekleri de marka basılmış ürünlerden ibaret. Eskiden şunlardan veriyorlardı, Toshiba'nın sanırım kasa.
Bilgisayarları gibi flaş bellekleri de marka basılmış ürünlerden ibaret. Eskiden şunlardan veriyorlardı, Toshiba'nın sanırım kasa.
furkandev Decapat Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2022 #7 Bogazitchy dedi: Uçları mavi değil siyah. Zannımca 2.0 ama buna bakılan bir program varsa tarif edersen bakıp dönerim. Genişletmek için tıkla... Hiç bilgim yok. Sen de zahmet etme kardeşim çok teşekkür ederim 89069 dedi: Bilgisayarları gibi flash bellekleri de marka basılmış ürünlerden ibaret. Eskiden şunlardan veriyorlardı, Toshiba'nın sanırım kasa. Eki Görüntüle 1610129 Genişletmek için tıkla... Bendeki de buna benzer bir şey siyah renkli birebir olmasa da benziyor.
Bogazitchy dedi: Uçları mavi değil siyah. Zannımca 2.0 ama buna bakılan bir program varsa tarif edersen bakıp dönerim. Genişletmek için tıkla... Hiç bilgim yok. Sen de zahmet etme kardeşim çok teşekkür ederim 89069 dedi: Bilgisayarları gibi flash bellekleri de marka basılmış ürünlerden ibaret. Eskiden şunlardan veriyorlardı, Toshiba'nın sanırım kasa. Eki Görüntüle 1610129 Genişletmek için tıkla... Bendeki de buna benzer bir şey siyah renkli birebir olmasa da benziyor.