Monster v12.2 CS:GO düşük FPS

Sametuzun

Centipat
Katılım
27 Kasım 2020
Mesajlar
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Eylül ayında aldığım laptopun vermesi gerektiği performansı vermediğini düşünüyorum. Örnek olarak CS:GO en düşük ayarlar 1920X1080 çözünürlükte ortalama 80-90 FPS alabiliyorum. Yine PUBG’ de düşük ayarlarda sürekli FPS drop oluyor. Arkadaşlarımın aynı veya daha düşük model bilgisayarlarında benimle aynı ayarlarda daha yüksek FPS değerleri alması kafamı karıştırdı. Bunun üzerine laptopu donanım testine sokturdum ve teknik servis herhangi bir sorun olmadığını söyledi. Tüm sürücülerim de güncel, ne önerirsiniz?
 
Eylül ayında aldığım laptopun vermesi gerektiği performansı vermediğini düşünüyorum. Örnek olarak CS:GO en düşük ayarlar 1920X1080 çözünürlükte ortalama 80-90 FPS alabiliyorum. Arkadaşlarımın aynı veya daha düşük model bilgisayarlarında benimle aynı ayarlarda daha yüksek FPS değerleri alması kafamı karıştırdı. Bunun üzerine laptopu donanım testine sokturdum ve teknik servis herhangi bir sorun olmadığını söyledi. Tüm sürücülerim de güncel, ne önerirsiniz?

Çoklu CPU kullanımı kapalı olabilir. Laptop'u fişe takılı iken test ediyorsunuz değil mi?
 
Monster'in özel bir programı var fan ayarları vs ayarlanabiliyor o uygulama yüklü değilse yükleyin ve tasarruf modundan çıkarıp performans moduna alın.

Bunların hepsini yaptım NVIDIA denetim masası olsun Monster güç ayarları programı olsun hepsi performans modunda ama hiçbir değişiklik yok.
 
Eylül ayında aldığım laptopun vermesi gerektiği performansı vermediğini düşünüyorum. Örnek olarak CS:GO en düşük ayarlar 1920X1080 çözünürlükte ortalama 80-90 FPS alabiliyorum. Yine PUBG’ de düşük ayarlarda sürekli FPS düşmesi oluyor. Arkadaşlarımın aynı veya daha düşük model bilgisayarlarında benimle aynı ayarlarda daha yüksek FPS değerleri alması kafamı karıştırdı. Bunun üzerine laptopu donanım testine sokturdum ve teknik servis herhangi bir sorun olmadığını söyledi. Tüm sürücülerim de güncel, ne önerirsiniz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu rehberi uyguladınız mı?
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı