Monster v16.4 performans kaybı ve teknik sorunlar için destek

kznaura

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, öncelikle sistemi özetleyeyim.
  • RAM 8
  • M.2 250 GB SSD.
  • 2"5 500 SSD.
  • i5 9300H coffe Lake.
  • GTX 1650.

Daha detay aklıma gelmiyor sordukça söylerim.
Sorunlar başlıca aşırı performans düşüşü 2 defa servise fan değişimi için gitti hala fan sorunu yaşıyorum kasada klavyenin yanından çatlaklar mevcut servis performans düşürebileceğini belirtti. 8-9 ay önce bakım yapıldı ekstra SSD'yi kendimiz ekledik. Performans düşüşünü örnekleyecek olursam başlıca.
Bazen 1-2 dakikada bazen 5 saniyede PC'nin açılması M.2'ye Windows kurulu garip geliyor.
Açması gereken CS2 de 40-50 FPS Max 80-90 alıyorum LoL 50-60 Valorant 90-100 assetto orta ayarlarda Max 40 diğer bahsettiğim oyunlar düşükte LoL orta düşükte.
Sürekli format atmaktan sıkılıyor insan üst kasa değişimi 2. el alsam 1250 kendim montajlayamam gibi sorunlar çıkıyor zamanında garip bir virüs girmişti açtığım gibi işlemci %100 çalışmaya başlıyor bütün bilgisayarı kısıtlıyordu ondan önce performans düşüşü bu kadar fazla değildi virüsün nereden kaptığımı nasıl bir virüs olduğunu gram hatırlamıyorum aşırı derece anlamadığım için donanıma zarar verip vermediğini anlamıyorum yakın zamanda önce servise danışacağım danışmadan sizden de destek almak istedim ilgilenen arkadaşlara teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı