Monster v17.2 89 dereceye ulaşıyor

Melih21

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar laptop elime ulaştı. FurMark testinde ortalama 90 FPS sıcaklık ise 85 - 88 derce arasındaydi sizce iyi mi? (Max 89 derce gördü) GPU kullanım da yüzde 99 idi.

Arkadaşlar laptop elime ulaştı. FurMark testinde ortalama 90 FPS sıcaklık ise 85 - 88 derce arasındaydi sizce iyi mi? (Max 89 derce gördü) GPU kullanım da yüzde 99 idi.

OCCT 3D testi yapar mısınız?
Ve arama yerine DxDiag yazıp fotoğraf çekip atar mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Occt 3d testi yapar mısınız ?
Ve arama yerine dxdiag yazıp foto çekip atar mısınız?
Hocam testi yaptım 3 dakikalık, güç kullanımı max 60 w çıktı ve orda sabit kaldı. Sıcaklık ise max 78 dereceye ulaştı

Dosya Ekleri

• IMG_20220219_142836.jpg
    176,1 KB · Görüntüleme: 63
Control Center'da performans modu seçili mi?

Hocam yanlış yapmışım eğlence modundaymış şimdi performans moduna çektim 85 W ile başlıyor 70W kadar düştü ama sıcaklık 86 küsur de sabitti 3 dakikalık bir test yaptım. Ortalama 75 w falan alabiliyorum .

Bende 85w sabit ama 1.5dk sonra mavi ekran alıyorum şimdi konu açıcam acaba neden mavi ekran veriyor hala anlamadım

Bende 85W sabit ama 1.5dk sonra mavi ekran alıyorum şimdi konu açacağım acaba neden mavi ekran veriyor hala anlamadım.

Ben mavi ekran almadım sizin yazınızı gördüm hatta ondan 3 dakikalık açtım. Monster ilginç ya hepimizde aynı cihaz var ama herkes de farklı hatalar var. Mavi ekran almanızın sebebi büyük ihtimalle sürekli 85 Wden çalıştığı içindir sıcaklıktan dolayı mavi ekran alıyorsundur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben mavi ekran almadım sizin yazınızı gördüm hatta ondan 3 dakikalık açtım. Monster ilginç ya hepimizde aynı cihaz var ama herkes de farklı hatalar var.

Hocam ben yaklaşık 1.5 dakika sonra yedim ve sıcaklık 84 dereceydi anlamıyorum gerçekten
Şimdi konu açtım ilgilenirler umarım.

Aslında ekran kartı orada gücünü kısıyor 85W sabit olması lazım ama dediğiniz gibi 70'lere düşüyor burada bir performans kaybı oluyor.
Bende sabit 85W acaba gücünü kısamadığı için mi mavi ekran alıyorum, bilmiyorum eğer soğutucu ile denerseniz bence performans farkı olacak çünkü ekran kartı sıcaklıktan dolayı performansını kısıyor.

Arkadaşlar böyle bir mavi ekran aldım sebebi ne?

Dosya Ekleri

• IMG_20220220_192556.jpg
    214,6 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…