bilalyeniofficial Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #361 Cavidov dedi: BIOS güncellemek istiyorum ben de 17.2 kullanıyorum, linki göremedim konuda paylaşacak var mı? Genişletmek için tıkla... Monstera mail atin v17.2 guncel BIOS'u istiyorum diye atarlar. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mayıs 2023
Cavidov dedi: BIOS güncellemek istiyorum ben de 17.2 kullanıyorum, linki göremedim konuda paylaşacak var mı? Genişletmek için tıkla... Monstera mail atin v17.2 guncel BIOS'u istiyorum diye atarlar.
C Cavidov Centipat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 297 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #362 bilalyeniofficial dedi: Monstera mail atin v17.2 guncel BIOS'u istiyorum diye atarlar. Genişletmek için tıkla... BIOS kısmına girdiğimde değiştirmem gereken bios ayarlarını değiştiremiyorum, ne yapmam gerekiyor, ayarlar sabit gibi yani edit yeri falan yok hiç.
bilalyeniofficial dedi: Monstera mail atin v17.2 guncel BIOS'u istiyorum diye atarlar. Genişletmek için tıkla... BIOS kısmına girdiğimde değiştirmem gereken bios ayarlarını değiştiremiyorum, ne yapmam gerekiyor, ayarlar sabit gibi yani edit yeri falan yok hiç.
bilalyeniofficial Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #363 Bir şey değişmenize gerek yok güncel BIOS'u aldıktan sonra kurulumu yapın yeter. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mayıs 2023
C Cavidov Centipat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 297 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #364 bilalyeniofficial dedi: Bir şey değişmenize gerek yok güncel BIOS'u aldıktan sonra kurulumu yapın yeter. Genişletmek için tıkla... Hocam güncel BIOS tfb18 olan mı tfb26 olan mı 18'i bulamadım çünkü. bilalyeniofficial dedi: Bir şey değişmenize gerek yok güncel BIOS'u aldıktan sonra kurulumu yapın yeter. Genişletmek için tıkla... 26 olanı kursam sıkıntı olmaz değil mi bir arkadaş kurmuş iyi diyor, konuda. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mayıs 2023
bilalyeniofficial dedi: Bir şey değişmenize gerek yok güncel BIOS'u aldıktan sonra kurulumu yapın yeter. Genişletmek için tıkla... Hocam güncel BIOS tfb18 olan mı tfb26 olan mı 18'i bulamadım çünkü. bilalyeniofficial dedi: Bir şey değişmenize gerek yok güncel BIOS'u aldıktan sonra kurulumu yapın yeter. Genişletmek için tıkla... 26 olanı kursam sıkıntı olmaz değil mi bir arkadaş kurmuş iyi diyor, konuda.
bilalyeniofficial Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #365 Cavidov dedi: Hocam güncel BIOS tfb18 olan mı tfb26 olan mı 18'i bulamadım çünkü. 26 olanı kursam sıkıntı olmaz değil mi bir arkadaş kurmuş iyi diyor, konuda. Genişletmek için tıkla... Kendi cihaziniz icin olani alin en son surumu kurun ben v17.1 kullanıyorum bana 1.07.10tfb31 versiyonunu attılar son surum olarak. V17.2 kullanıyorsanız büyük ihtimal sizinki de tfb31 versiyonudur. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mayıs 2023
Cavidov dedi: Hocam güncel BIOS tfb18 olan mı tfb26 olan mı 18'i bulamadım çünkü. 26 olanı kursam sıkıntı olmaz değil mi bir arkadaş kurmuş iyi diyor, konuda. Genişletmek için tıkla... Kendi cihaziniz icin olani alin en son surumu kurun ben v17.1 kullanıyorum bana 1.07.10tfb31 versiyonunu attılar son surum olarak. V17.2 kullanıyorsanız büyük ihtimal sizinki de tfb31 versiyonudur.
C Cavidov Centipat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 297 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #366 bilalyeniofficial dedi: Kendi cihaziniz icin olani alin en son surumu kurun ben v17.1 kullanıyorum bana 1.07.10tfb31 versiyonunu attılar son surum olarak. V17.2 kullanıyorsanız büyük ihtimal sizinki de tfb31 versiyonudur. Genişletmek için tıkla... Hocam 17.2 benim de, tfb31’in güncel linkini paylaşır mısınız benimle acaba?
bilalyeniofficial dedi: Kendi cihaziniz icin olani alin en son surumu kurun ben v17.1 kullanıyorum bana 1.07.10tfb31 versiyonunu attılar son surum olarak. V17.2 kullanıyorsanız büyük ihtimal sizinki de tfb31 versiyonudur. Genişletmek için tıkla... Hocam 17.2 benim de, tfb31’in güncel linkini paylaşır mısınız benimle acaba?
bilalyeniofficial Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #367 Cavidov dedi: Hocam 17.2 benim de, tfb31'in güncel linkini paylaşır mısınız benimle acaba? Genişletmek için tıkla... Maalesef attiklari linkin süresi doldu ve bende kurulumu yaptiktan sonra sildim :/
Cavidov dedi: Hocam 17.2 benim de, tfb31'in güncel linkini paylaşır mısınız benimle acaba? Genişletmek için tıkla... Maalesef attiklari linkin süresi doldu ve bende kurulumu yaptiktan sonra sildim :/
C Cavidov Centipat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 297 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #368 bilalyeniofficial dedi: Maalesef attiklari linkin süresi doldu ve bende kurulumu yaptiktan sonra sildim :/ Genişletmek için tıkla... Hocam kime mail atmam gerekiyor göndermeleri için ve ne yazmalıyım?
bilalyeniofficial dedi: Maalesef attiklari linkin süresi doldu ve bende kurulumu yaptiktan sonra sildim :/ Genişletmek için tıkla... Hocam kime mail atmam gerekiyor göndermeleri için ve ne yazmalıyım?
bilalyeniofficial Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #369 Cavidov dedi: Hocam kime mail atmam gerekiyor göndermeleri için ve ne yazmalıyım? Genişletmek için tıkla... Monster'ın kendi mailine yazmalısınız. info@monsternotebook.com.tr Örnek bir metin olarak Sürprizbozan Merhabalar, sahip olduğum Abra A5 v17.2 cihazım için bios güncellemesinin olduğunu duydum. Abra A5 v17.2 için güncel bios sürümünü bana atabilir misiniz? yazabilirsiniz. Bir sıkıntı çıkmazsa sabah bu mesajı alırsınız. Dosya Ekleri Screenshot_20220827-013506_Gmail.jpg 259,2 KB · Görüntüleme: 148
Cavidov dedi: Hocam kime mail atmam gerekiyor göndermeleri için ve ne yazmalıyım? Genişletmek için tıkla... Monster'ın kendi mailine yazmalısınız. info@monsternotebook.com.tr Örnek bir metin olarak Sürprizbozan Merhabalar, sahip olduğum Abra A5 v17.2 cihazım için bios güncellemesinin olduğunu duydum. Abra A5 v17.2 için güncel bios sürümünü bana atabilir misiniz? yazabilirsiniz. Bir sıkıntı çıkmazsa sabah bu mesajı alırsınız.
C Cavidov Centipat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 297 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #370 @bilalyeniofficial bilalyeniofficial dedi: Monster'ın kendi mailine yazmalısınız. info@monsternotebook.com.tr Örnek bir metin olarak Sürprizbozan Merhabalar, sahip olduğum Abra A5 v17.2 cihazım için bios güncellemesinin olduğunu duydum. Abra A5 v17.2 için güncel bios sürümünü bana atabilir misiniz? yazabilirsiniz. Bir sıkıntı çıkmazsa sabah bu mesajı alırsınız. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam dediğiniz gibi yaptım, gelen BIOS'u herhangi bir ayar olmadan direk kurulum sihirbazından kuracağım değil mi bu konudaki rehber gibi?
@bilalyeniofficial bilalyeniofficial dedi: Monster'ın kendi mailine yazmalısınız. info@monsternotebook.com.tr Örnek bir metin olarak Sürprizbozan Merhabalar, sahip olduğum Abra A5 v17.2 cihazım için bios güncellemesinin olduğunu duydum. Abra A5 v17.2 için güncel bios sürümünü bana atabilir misiniz? yazabilirsiniz. Bir sıkıntı çıkmazsa sabah bu mesajı alırsınız. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam dediğiniz gibi yaptım, gelen BIOS'u herhangi bir ayar olmadan direk kurulum sihirbazından kuracağım değil mi bu konudaki rehber gibi?