Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Hocam tekrar atar mısınız süre geçmiş de kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama.

Hocam tekrar atar mısınız süre geçmiş de kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama.

Çok özür dilerim mesajınızı şimdi gördüm, bir daha atmak için Monster'ı aradım ama yeni sürüm çıkmadığını bundan ötürüde aynı sürümü bir daha gönderemeyeceklerini söylediler.

Ben indirme linkini göremedim ama bana indirme linkini atar mısınız tekrar?

Dosyayı göremiyorum indirme linki de yok mesajıma cevap kısmına linki atarmısınız.

Linki atabilir misin bulamadım da

Güncel bios elinde mevcut olan varmı acaba ? Abra A5 v17.2 için.

@Kekmix Hocam merhaba hala elinizde mevcutmu ?

Hocam bende de aynı sorunlar var ama bilgisayarı bozarım diye korkuyorum. Yani EXE dosyasını çalıştırdığımız zaman cihaz yeniden başlıyor ve direk açılıyor değil mi? Ben öyle anladım.

Hacı bios dosyasının indirme linkini bir tek ben mi göremiyorum nerdr olm link. Bide verdiğim linkten indirin demişsin ortada link felan yok.

Hocam bende de aynı sorunlar var ama bilgisayarı bozarım diye korkuyorum. Yani EXE dosyasını çalıştırdığımız zaman cihaz yeniden başlıyor ve direk açılıyor değil mi? Ben öyle anladım.

Cihazın ne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…