Monster v20.5 vs. Omen 16

MehmetEngin

Zeptopat
Daha fazla  
Mühendislik öğrencisiyim laptop almayı planlıyorum ve iki ürün arasında kaldım. Önerileriniz varsa onlara da bakabilirim.
Monster'ın ekran kartı TDP değeri daha yüksek fakat Turbo modu gelmediği söyleniyor. Sizce hangi laptopu almak daha mantıklı?
Monster Tulpar T7 V20.5 17,3" Oyun Bilgisayarı 28399 Trendyol fiyatı (13.09.2022)
Hp Omen 16-b1006nt 12.Nesil Core i7 12700H-16Gb-512GbSsd-16.1inc-Rtx3060 6Gb-W11 Vatan gece indirimi ile 29699 (13.09.2022)
Yeni cihazlar için daha beklemek mantıklı mıdır? Okul indirimleri bu hafta itibarıyla bitiyor anladığım kadarıyla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu karşılaştırmada Tulpar modeller kendini eleyen bir marka genelde soğutma performanslarıyla.
Bence fiyat farkına değer 115 Watt ama performansı belki daha bile fazladır. Gpu-Z'lerini karşılaştırın yine de. Karşılaştırdığınızda aksi halde bile olsa yazılım desteksiz, malzeme kalitesi kötü olan Tulpar almayın. klavyesi 1 yılda eskiyor bazen basmıyor
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Anakart ve termal tasarım.
(b1006 ile b1000 aynı model mi bilmiyorum)

İkisi arasından Omen 16 tercih edilmeli bence ama önceki nesilde "pump out effect" denilen macun sorunu yaşanıyordu.

Tabii ki Omen karşılaştırmak bile saçmalık.

Monster ve Excalibur markaları genelde önermiyorum ikisi arasından Omen almak daha mantıklıdır fakat daha iyi cihazlarda bulunabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…