Dark Lord of the Sith Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 6.391 Makaleler 5 Çözümler 10 Yer Fortress Vader 21 Nisan 2021 #11 Cardan Adam dedi: Aslında bu laptop da güzelmiş. Çok arada kaldım Genişletmek için tıkla... İki cihaz da üzmez.
Cardan Adam dedi: Aslında bu laptop da güzelmiş. Çok arada kaldım Genişletmek için tıkla... İki cihaz da üzmez.
C Cardan Adam Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #12 ahhtera dedi: Ben 14 bin TL'ye almıştım. Bilgisayar iyi fakat ekranı o ekran kartı için fazla. Oyunlarda 2K 60FPS zor alırsın. Fan sesi çok çıkıyor. Ben iade etmiştim ama alınır. Genişletmek için tıkla... Fan sesinin çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Oyun performansı nasıldı? Ben genelde valorant CS GO ve pubg oynarım Dark Lord of the Sith dedi: İki cihaz da üzmez. Genişletmek için tıkla... 15.6 ile arasında çok fark olur mu
ahhtera dedi: Ben 14 bin TL'ye almıştım. Bilgisayar iyi fakat ekranı o ekran kartı için fazla. Oyunlarda 2K 60FPS zor alırsın. Fan sesi çok çıkıyor. Ben iade etmiştim ama alınır. Genişletmek için tıkla... Fan sesinin çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Oyun performansı nasıldı? Ben genelde valorant CS GO ve pubg oynarım Dark Lord of the Sith dedi: İki cihaz da üzmez. Genişletmek için tıkla... 15.6 ile arasında çok fark olur mu
A ahhtera Megapat Katılım 29 Eylül 2015 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #13 Cardan Adam dedi: Fan sesinin çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Oyun performansı nasıldı? Ben genelde Valorant CS:GO ve PUBG oynarım. Genişletmek için tıkla... 2 oyunda Full ayarlarda oynarsın. Ben Witcher 3 indirmiştim. 2K Full ayarlarda 55FPS alıyordum. 1080p de ise 80FPS. Bilgisayar çok sağlam. Cardan Adam dedi: Fan sesinin çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Oyun performansı nasıldı? Ben genelde Valorant CS:GO ve PUBG oynarım. 15.6 ile arasında çok fark olur mu? Genişletmek için tıkla... Fark edecek kadar var. Ben şu an 15.6 kullanıyorum ama keşke 17.3 alsaydım.
Cardan Adam dedi: Fan sesinin çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Oyun performansı nasıldı? Ben genelde Valorant CS:GO ve PUBG oynarım. Genişletmek için tıkla... 2 oyunda Full ayarlarda oynarsın. Ben Witcher 3 indirmiştim. 2K Full ayarlarda 55FPS alıyordum. 1080p de ise 80FPS. Bilgisayar çok sağlam. Cardan Adam dedi: Fan sesinin çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Oyun performansı nasıldı? Ben genelde Valorant CS:GO ve PUBG oynarım. 15.6 ile arasında çok fark olur mu? Genişletmek için tıkla... Fark edecek kadar var. Ben şu an 15.6 kullanıyorum ama keşke 17.3 alsaydım.
Dark Lord of the Sith Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 6.391 Makaleler 5 Çözümler 10 Yer Fortress Vader 21 Nisan 2021 #14 Cardan Adam dedi: 15.6 ile arasında çok fark olur mu? Genişletmek için tıkla... Kişisel tercih, size kalmış.
Cardan Adam dedi: 15.6 ile arasında çok fark olur mu? Genişletmek için tıkla... Kişisel tercih, size kalmış.
C Cardan Adam Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #15 ahhtera dedi: 2 oyunda Full ayarlarda oynarsın. Ben Witcher 3 indirmiştim. 2K Full ayarlarda 55FPS alıyordum. 1080p de ise 80FPS. Bilgisayar çok sağlam. Fark edecek kadar var. Ben şu an 15.6 kullanıyorum ama keşke 17.3 alsaydım. Genişletmek için tıkla... O yüzden galiba monster alıcam
ahhtera dedi: 2 oyunda Full ayarlarda oynarsın. Ben Witcher 3 indirmiştim. 2K Full ayarlarda 55FPS alıyordum. 1080p de ise 80FPS. Bilgisayar çok sağlam. Fark edecek kadar var. Ben şu an 15.6 kullanıyorum ama keşke 17.3 alsaydım. Genişletmek için tıkla... O yüzden galiba monster alıcam