Monster v3.3.2 alınır mı?

Temiz olduğundan eminim çünkü arkadaşım bunu bir meslek haline getirmiş durumda. Tamamen yasal yollarla çok ucuz fiyata ürün alıp piyasa fiyatına yakın fiyata satıyor ve bana arkadaşıyım diye aldığı fiyattan satacak.

Ben olsam alırdım bu fiyata. Clevo kasa olması çok sorun olmaz, sadece düzenli bakım yaptır yoksa canını yakar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki bu laptopu sıfır kapalı kutu olarak sarı sitede satsam ne kadar eder tahminen.

Güvendiğin bir servis varsa orayı tercih etmelisin ya da YouTube'da Alper Karadağ var; ben olsam oraya yollardım kesinlikle.

Peki bu laptopu sıfır kapalı kutu olarak sarı sitede satsam ne kadar eder tahminen.

Kutusu faturası ve garantisi var mı?

55.000 TL cihazda çizik vb şeyler yoksa daha da yükseğe koyulabilir ama satılacağını düşünmüyorum.

Peki kendim kullansam, çok mu kötü?

Peki kendim kullansam, çok mu kötü?

19 bin TL'ye alacaksan kullan. Bu laptopun sıfırı 65 bin TL ve 65 bin TL için değmez ama 19 bin TL'ye aldıysan gayet kullanılır. Düzenli bakım yaptırmayı unutma 6 ayda bir güvendiğin bir yere; Monster haric

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…