AmqDeuS Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 78 Çözümler 3 28 Mart 2021 #1 Monster Virtual 7.1 markalı kulaklığımın kullanımdan dolayı artık yıprandı, kulaklık değiştirecek durumum yok, bu sebeple kulaklığıma uygun kulak süngeri arıyorum. Yardımcı olursanız çok memnun olurum...
Monster Virtual 7.1 markalı kulaklığımın kullanımdan dolayı artık yıprandı, kulaklık değiştirecek durumum yok, bu sebeple kulaklığıma uygun kulak süngeri arıyorum. Yardımcı olursanız çok memnun olurum...
Jabbatheturk Hectopat Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 697 Çözümler 4 28 Mart 2021 #2 Monster servisi dışında bulabileceğinizi pek sanmıyorum. Kendilerini arayarak ücretli olarak değişim yapıp yapmadıklarını sorabilirsiniz.
Monster servisi dışında bulabileceğinizi pek sanmıyorum. Kendilerini arayarak ücretli olarak değişim yapıp yapmadıklarını sorabilirsiniz.
Mylm Kilopat Katılım 5 Ağustos 2015 Mesajlar 226 Çözümler 3 Yer Kerbal Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2021 #3 Garantiyle iletişime geç. Bazı kullanıcılara geçmişte yeni sünger göndermişlerdi sanırım.