Monster Virtual 7.1 nasıldır?

mrtn

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 300 TL civarı oyunlar için bir kulaklık arıyorum. Monster Virtual 7.1'e baktım fakat çok bir yorum göremedim hakkında. Onu almak istiyorum sizce alınabilir mi ya da bu fiyat bandında önerebileceğiniz daha iyi kulaklıklar var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
monster al direk arctis 3 ve monster arasindan kalmiştim iyikide monster almişim diyorum basslari cok kaliteli en yuksek sesde bile bozulma olmuyor aksiyon filmleriden yaninda bir patlama olduğunda titresim sayensinde onu yaninda gibi hissediyorsun cok rahat bir yapisi var yumusacik sarki acip titresimide actiğinda insanin uyuyası geliyor o derece rahatlatiyor kapali şekilde yani müzik veya başka bisey acik deyilken sesleri aliyor ama müzik acik şekilde kendi bağirdini bile duymassin rgb işigi sayesinden goruntusu cok sık gece karanlikda bulmak kolay oluyor kisaca sana kalmiş dağa dicek bisey yok simdidrn hayirli olaun diyorum iyi akşmlar diliyorum

Hala aynı düşünüyor musunuz ben de alacağım gamepower Warlord ile bunun arasında kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…