Monster vs Acer Nitro 5

Monster sıkıntılıymış sanırım ya baya benzer yorum geldi büyük ihtimalle vazgeçebilirim Monster dan sağ olun hocam.
Ayrıca malzeme kalitesi şu an nasıl bilmiyorum ama benimkisinin kalitesi epey kötüydü, tek elde tutarken bilgisayar yamulacakmış hissi veriyordu. Monster'ın en büyük artısı ömür boyu bakım hizmeti vermesidir diye düşünüyorum, onun dışında tekrar monster'a bakacağımı pek sanmam.

Acer Nitro 5 sıcaklık kobusunda iyi ama Acer da parça feğişini yaparsan garanti dışı bırakıyor Monster ekranında sürekli ölü pikseller çıkıyor malzeme kalitesi orta düzey ama Acer'ın malzeme kalitesi sağlam duruyor bir yakınımda vardı ve çok şık tasarımı var. Acer'ın RTX 2060 3050 karşılaştırmalarına baktım arada Max dediğin gibi 10 FPS fark eder.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ama işte işlemciler farklı. 2060 kullansa dahi 9300h bu devirde bana mantıklı gelmiyor.
Acer Predetor serisi i5 10300h yine rtx 2060 ekrank kartlı aralarında 200 euro fark var değer mi hocam
Hp ısınmaz çünkü max-q ekran kartı kullanıyor.
Omen serilerine de bi bakayım o zaman hocam
Aynen rtx 2060 daha iyi fps veriyor da işlemcisi daha yeni nesil olsaydı keşke monsterdan vazgeçtim tamamen

Evet 200 Euro'ya değebilir. Hem Predator serisi kalite olarak daha önde diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…