Ardam2
Hectopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar ben bir dizüstü bilgisayar almaya karar verdim.
Programlama ile uğraşıyorum yeni nesil oyunlarıda oynarım ama işte bu nedenlede GTA5 ve Watch Dogs'u kaldıran high ve ultra ile oynamak istiyorum, hem uzun süre kullanabileceğim hemde sağlam bir şey istiyorum ısınma olmadan, klavyesi arkadan aydınlatmalı.
Birkaç şey araştırdım ama bunlara uyar mı bilmiyorum. GTA 5 ve Watch Dogs'u da kaldırsın istiyorum. Ve başka öneriniz varsa 4000 TL'yi geçmesin ve ayrıca ben tasarıma önem veririm Monster da bunu yapamadım ama neyse birde Monster'lar arkadan aydınlatmalı klavyeye sahip mi?
Kısaca aradığım özellikler ve seçtiğim notebookları aşağıya yazacağım sorum şu; hangisini seçmeliyim? GTA 5 ve Watch Dogs'u yaklaşık ultra'da oynayayım ve ısınma olmadan.
Özellikler:
Hangisini seçmeliyim?
Windows 8.1 ile gelmesini istiyorum Monster'a ekleme yapacağım, 60GB yeterli midir?
Önerilerinizi bekliyorum en fazla 4000 TL ekran boyutu fark etmez, performans ve tasarım lazım.
Şimdiden teşekkürler
Programlama ile uğraşıyorum yeni nesil oyunlarıda oynarım ama işte bu nedenlede GTA5 ve Watch Dogs'u kaldıran high ve ultra ile oynamak istiyorum, hem uzun süre kullanabileceğim hemde sağlam bir şey istiyorum ısınma olmadan, klavyesi arkadan aydınlatmalı.
Birkaç şey araştırdım ama bunlara uyar mı bilmiyorum. GTA 5 ve Watch Dogs'u da kaldırsın istiyorum. Ve başka öneriniz varsa 4000 TL'yi geçmesin ve ayrıca ben tasarıma önem veririm Monster da bunu yapamadım ama neyse birde Monster'lar arkadan aydınlatmalı klavyeye sahip mi?
Kısaca aradığım özellikler ve seçtiğim notebookları aşağıya yazacağım sorum şu; hangisini seçmeliyim? GTA 5 ve Watch Dogs'u yaklaşık ultra'da oynayayım ve ısınma olmadan.
Özellikler:
- -ısınma olmasın (fanda ses ve ısı çok az hatta hiç olmamalı)
- -klavye arkadan aydınlatmalı (kesinlikle olmalı)
- -tasarımı güzel
- -uzun ömürlü ve kaliteli
- -gta 5 , watch dogs ve ac unity oyunlarını çok iyi bir şekilde oynanabilir olması
Hangisini seçmeliyim?
- Asus N550JK-CN090H Notebook en performanslı asus notebook modelleri pcdepo.com da - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus...
- www.novabilgisayar.com: LENOVO Y5070 59-432245 Notebook, Fiyat: 3.202 TL
- www.monsternotebook.com.tr: Monster Notebook
- www.monsternotebook.com.tr: MONSTER® ABRA A5 V1.1 15.6" - MONSTER NOTEBOOK > ABRA
- www.monsternotebook.com.tr: MONSTER® ABRA A7 V5.1 17.3" - MONSTER NOTEBOOK > ABRA
Windows 8.1 ile gelmesini istiyorum Monster'a ekleme yapacağım, 60GB yeterli midir?
Önerilerinizi bekliyorum en fazla 4000 TL ekran boyutu fark etmez, performans ve tasarım lazım.
Şimdiden teşekkürler
Son düzenleyen: Moderatör: