Merhabalar üniversitesi öğrencisiyim bilgisayar almam lazım ilk başta masaüstü alacaktım ama sonra vazgeçtim dizüstü bilgisayar alacağım elimde iki seçenek var sizce hangisini almam daha iyi olur.
Acer Nitro 5 AN515-44-R3WY NH.Q9HEY.006 Ryzen 5 4600H 8 GB 256 GB SSD GTX1650TI 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Sadece i7/i5 bazından iyi kötü diye sınıflandırma yapılmaz.
İşlemcilerin teknik özellikleri önemli. İşlemcinin kaçıncı nesil olduğunu, model numarasını da yazmaya özen gösterin.
Onun haricinde iki marka da berbat ürünler ortaya koyuyor. Kaliteleri vasatın altında. Bütçenizi belirtirseniz, daha iyi öneriler alabilirsiniz.
Merhabalar üniversitesi öğrencisiyim bilgisayar almam lazım ilk başta masaüstü alacaktım ama sonra vazgeçtim dizüstü bilgisayar alacağım elimde iki seçenek var sizce hangisini almam daha iyi olur.
Sadece i7/i5 bazından iyi kötü diye sınıflandırma yapılmaz.
İşlemcilerin teknik özellikleri önemli. İşlemcinin kaçıncı nesil olduğunu, model numarasını da yazmaya özen gösterin.
Onun haricinde iki marka da berbat ürünler ortaya koyuyor. Kaliteleri vasatın altında. Bütçenizi belirtirseniz, daha iyi öneriler verebiliriz.