Merhaba arkadaşlar. Monster' ın bu laptopunun 512 GB SSD, 1 TB HDD ve Windows 10 Pro hali ile aşağıda linkte verdiğim Dell Laptop linkinden hangisi daha iyi bir tercih olur? Ya da başka marka önerileriniz var mı? Şimdiden çok teşekkür ederim.
Monster Tulpar T7 V19.1.2 17.3" Oyun Bilgisayarı, performanstan ödün vermek istemeyenler için tasarlandı. 17.3" ekranı ile etkileyici oyun deneyimi yaşamaya hazır mısın?
Merhaba arkadaşlar. Monster' ın bu laptopunun 512 GB SSD, 1 TB HDD ve Windows 10 Pro hali ile aşağıda linkte verdiğim Dell Laptop linkinden hangisi daha iyi bir tercih olur? Ya da başka marka önerileriniz var mı? Şimdiden çok teşekkür ederim.
Monster Tulpar T7 V19.1.2 17.3" Oyun Bilgisayarı, performanstan ödün vermek istemeyenler için tasarlandı. 17.3" ekranı ile etkileyici oyun deneyimi yaşamaya hazır mısın?
İki ürün arasında dağlar denize paralel olmuş resmen hocam biri 1050 Tİ diğeri 2060 kullanıyor ve 1000 lira daha ucuz arkadaşımızın dediği yükseltmeleri yapsanız bile sorun olmayacaktır aynı fiyatlara gelecektir aşağı yukarı kesinlikle MONSTER.
Dell için kendi deneyimimden bahsedeyim. Uzun yıllar Dell dizüstü bilgisayarları kullandım. Bugüne kadar en ufak sıkıntı yaşamadım.
Servis açısından bakarsak malının arkasında duran bir firma servisleri ile ilgili bir sıkıntı yaşamıyorsunuz. Kendim servislik hiç olmadım fakat satın almadan önce en iyi servislerden biri olduğunu bazı forum sitelerinde okumuştum. (ÖR: Yerinde servis hizmeti vs.)
Soğutma olarak bir Monster olmayacaktır tahminimce. Bu aletler oyuncu aletleri olarak geçmiyorlar sonuçta fakat soğutma açısından kendi bilgisayarım adına konuşuyorum şuanlık bir şikayetim yok.
Dell XPS serisi için bir de Thermal Throttling sorunlarına bir göz gezdirmenizi öneririm.
Oyun için alacaksanız eğer Monster tercihi daha doğru olacaktır diye düşünüyorum.