Monster vs GameGaraj

Blaster4TN modeli dışındaki modellerde panel 120Hz diye hatırlıyorum, bende GameGaraj Blaster 4TN'i aldım 2-2.5 hafta oldu, sıcaklık olarak 2-3 saat kesintisiz oyun oynuyorum şuanlik ekran kartı 60-islemci 88'i geçmedi, ancak şöyle. Bir durum var antalyadayim ve gün içinde sıcaklıklar hissedilen 42-43'e kadar çıkıyor ayrıca laptop soğutucusu da kullanmıyorum. Tavsiye ederim, bence laptop konusunda önemli olan satış sonrası destek, kargoyuda 2 gecede elime ulaştırdilar bu arada.

Ki zaten benimki i5 9300H ve 1650'li olan modeldi 60Hz gayet yeterli çünkü GTA 5 benzeri oyunlarda 65-70 FPS yüksek ayarlarda anca görüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam önerdiğiniz bu sistem çok iyi donanımsal olarak lakin ben sıcaklığı merak ettim. Casper'da ısınma sorunu genelde çok olur diyorlar benim eski masaüstündede vardı aynı sorun.

.

Çöp tavsiye etmeyin.

Kendim çok bilmiyorum özelliklerine bakıp ona göre favorilere alıyorum sıcaklık değerlerini falan araştırmadım daha neyse kafanızı karıştırmamak adına tavsiyelerimi sildim. Sisteminiz şimdiden hayırlı olsun.

Hocam sıcaklık donanımdan önce gelir işlemci 10750H bile olsa fan çıkışlarının sayısına ısı borularının kaç tane olduğuna bakmak gerek keza bakmazsanız 5 GHz işlemci 2.3 2.5 GHz çalışır bu da 60 % performans kaybı.

Hangisi ucuzsa onu alın. İnanın diğer markalar da Casper'dan farksız hepsi kendine özgü sorun çıkartıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…