@Şükrü Ali Ögel hocam bende Acer Nitro 5 GTX 1650 i5 9300H model laptop vardı bataryayı çıkarmadan termal macun değişimi yaptım ve sayemde rahmetli oldu 1000 Euro'luk laptop. Yurt dışında olduğum içinde adamlar 1200 Euro istediler tamir için mecbur kendim tamir edeceğim Volt meter alıp.
@Şükrü Ali Ögel hocam bende Acer Nitro 5 GTX 1650 i5 9300H model laptop vardı bataryayı çıkarmadan termal macun değişimi yaptım ve sayemde rahmetli oldu 1000 Euro'luk laptop. Yurt dışında olduğum içinde adamlar 1200 Euro istediler tamir için mecbur kendim tamir edeceğim Volt meter alıp.
Acer güzel marka Nitro modeli ucuz 4500 internette sıfırını görmüşlüğüm var öyle deyim ben kullandım 8 yılda 3-4 defa servise gitmesi gayet iyi hatta çok iyi şimdikiler yıldan yıla bozuluyor.
Acer ilk laptop macerama senle başladım şimdi para biriktiriyorum gene Nitro alırım bende ya da ASUS Lenovo.
bir inceleme videosu buldum ısınıyor demiştiniz. Dediklerinizle video uyuşmuyor. Cihazda i7-9750H 76 dereceyi geçmedi. Yeni çıkan oyunlarda ne olur bilmiyorum ama günümüz oyunları için yeterli bence.
Acer güzel marka Nitro modeli ucuz 4500 internette sıfırını görmüşlüğüm var öyle deyim ben kullandım 8 yılda 3-4 defa servise gitmesi gayet iyi hatta çok iyi şimdikiler yıldan yıla bozuluyor.
Acer ilk laptop macerama senle başladım şimdi para biriktiriyorum gene Nitro alırım bende ya da ASUS Lenovo.
bir inceleme videosu buldum ısınıyor demiştiniz. Dediklerinizle video uyuşmuyor. Cihazda i7-9750H 76 dereceyi geçmedi. Yeni çıkan oyunlarda ne olur bilmiyorum ama günümüz oyunları için yeterli bence.
Hocam ben bu işlerden çok anlayan biriyim 14 yaşında olmama rağmen şunu demek isterim Excalibur son kullanıcıya gelince çöpe geçiyor peki neden böyle ben size deyim.
Öncelikle bir YouTube içerik üreticisine burada PCH hedefe alıyorum bunlar marka ile anlaşmalı olarak ürün alıp onlara özel revize edilmiş modeller verilir nedeni şudur insanlara aa ne güzel dedirtmek Casper gibi çöp marka son kullanıcıda batırıyor arkadaşım aldı iade ettik 89 derece ekran kartı olur mu? Değil mi PCH de 65-75'de gayet güzel diyor hocam bu insanlar dolandırıcı abidesi ben deyim anlaşmalı özel modeli alıp son kullanıcıya verilenmiş gibi lanse ediyorlar kanmayın ben sizi uyardım zaten YouTube'da parasını verip gerçek ürünü inceleyende var PCH gibi kara anlaşmalar yapanda siz siz olun videoda sponsor incelemesi diyorsa geçin derim.