Monster vs MSI

Dwain

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba,

Bir laptop alayım dedim uzun yıllardan sonra işin içinden çıkamaz oldum Hem 3d çizim hem de oyun oynayabileceğim bir bilgisayar ve mümkünse en az 5 yıl beni idare etsin istiyorum.

MSI cihaz çok istedim ama 15 inç modellerinde GE'lerde ne yazık ki nümerik klavye yok. 3d çizim yaparken benim için nümerik klavyenin olması çok önemli.

Monster 15inçlerde var ama Monster'ların kalitesininin MSI'lara göre nasıl olduğunu bilmiyorum. Türkiye üretimi bir cihaz olduğu için bu konuda teknoloji ve kalite anlamında neredeyiz hiç bilmiyorum.

Bu konuda yorumlarınızı rica edebilir miyim?

Eğer Monster alıyor olsaydım büyük ihtimalle aşağıdaki modeli seçerdim. Ram ve SSD optimize edilmiş hali. Fiyatı da 27.000 TL

Tulpar T5 V21.7.1 15,6"
  • Intel® Tiger Lake Core™ i7-11800H 8C/16T; 24MB L3; 8GT/s; 2.3GHz > 4.6GHz; 45W; 10nm SuperFin
  • Windows 11 Home Single Language
  • Nvidia RTX3070 Max-Performance 8GB GDDR6 256-Bit
  • 15,6" QHD 2560x1440 165Hz %100 sRGB IPS Mat LED Ekran
  • 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz
  • 2TB SAMSUNG PM9A1 M.2 SSD PCIe 4.0 x4 (Okuma: 7000 MB/s - Yazma: 5200 MB/s)
  • 2 Adet Disk Desteği (2x M.2 SSD)
  • Marvel's Guardians of Galaxy Oyunu
  • RGB 4 Bölge Aydınlatmalı Klavye
  • 19,9mm Kalınlık
  • 1,7kg Ağırlık
  • Monster Sırt Çantası Hediye
  • Magnezyum Kasa

Ama kalitesinden emin değilim. 27.000 TL buna vereceğine şu bilgisayara vermelisin der misiniz? MSI'da sadece 17" modelinde bu özelliklere sahip cihaz var. GE76 o da. 15" sınırım olmasaydı mutlaka GE76 mı önerirdiniz mesela? Veya 15 inç ekürisi 27.000 fiyat yerine şunu al diyebileceğiniz ne olurdu?

Bu arada lütfen bu fiyatlara PC alırdım önerilerini yapmayın. Evimdeki PC aldığım özelliklerden daha üstün o yüzden PC'ye ihtiyacım yok. Şimdiden ilgilenenlere teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam o paraya Monster almak parayı çöpe atmakla aynı şey.

Benim de aklımdan o geçiyor ama Monster daha ulaşılabilir, istediğin modeli yapabiliyorsun. Sadece kalitesinden emin değilim. Kasanın şekli bir GE 66 gibi kesinlikle değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…