Eldrithc Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 2.472 Çözümler 9 29 Mart 2023 #11 Mayt dedi: Hocam FreeDOS değil sizin bilgisayar o zaman. Genişletmek için tıkla... Monster tulpar t7 v20.2 laptop internetten bakarmisiniz hocam bende anlamadim
Mayt dedi: Hocam FreeDOS değil sizin bilgisayar o zaman. Genişletmek için tıkla... Monster tulpar t7 v20.2 laptop internetten bakarmisiniz hocam bende anlamadim
batuwanye Hectopat Katılım 3 Ekim 2022 Mesajlar 216 Çözümler 3 29 Mart 2023 #12 Mayt dedi: Hocam FreeDOS değil sizin bilgisayar o zaman. Genişletmek için tıkla... Dostum FreeDOS diyorlar fakat Windows 10 deneme kurup yolluyor tum firmalar.
Mayt dedi: Hocam FreeDOS değil sizin bilgisayar o zaman. Genişletmek için tıkla... Dostum FreeDOS diyorlar fakat Windows 10 deneme kurup yolluyor tum firmalar.
Eldrithc Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 2.472 Çözümler 9 29 Mart 2023 #13 batuwanye dedi: Dostum FreeDOS diyorlar fakat Windows 10 deneme kurup yolluyor tum firmalar. Genişletmek için tıkla... Peki format attıklarında gene Windows 10 Single Home mu olur içinde?
batuwanye dedi: Dostum FreeDOS diyorlar fakat Windows 10 deneme kurup yolluyor tum firmalar. Genişletmek için tıkla... Peki format attıklarında gene Windows 10 Single Home mu olur içinde?
Mayt Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 836 Makaleler 2 Çözümler 12 Yer Istanbul/Turkey Daha fazla Sistem Özellikleri Bilgisayar: Monster Abra A5 V16.6 Cep Telefonu: LG G7 ThinQ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci. 29 Mart 2023 #14 batuwanye dedi: Dostum FreeDOS diyorlar fakat Windows 10 deneme kurup yolluyor tum firmalar. Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum ama en iyisi FreeDOS alıp kendin kurmak.
batuwanye dedi: Dostum FreeDOS diyorlar fakat Windows 10 deneme kurup yolluyor tum firmalar. Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum ama en iyisi FreeDOS alıp kendin kurmak.