Monster'a bin laf edip eline düşmek!

Temsa

Hectopat
Makaleler
4
Yer
Adana, Çukurova
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Monster Tulpar T5 V23.1.2 15,6
FHD 1920x1080 144Hz IPS Mat Led Ekran
32 GB (2x16) DDR5 1.1V 4800MHZ SODIMM
Nvidia Geforce RTX 4060 Max Performance 8GB GDRR6 128-BİT DX12
1TB Samsung PM9A1 M2 SSD (Okuma: 7000MB/s, Yazma: 5100 MB/s)
Intel Raptor Lake Core i5-13500HX 14C/20T; 24MB 3.50 GHZ, Max 4.70 GHZ 55W
Meslek
3D Modelleme, Oyun Geliştiricisi, YouTuber...
Ben eskiden bayağı monstera kin beslerdim ne insanların deneyimi olsun umurumda olmaz eleştirirdim, ama fark ettimki Monster'in her modeli aynı değilmiş, evet çok garip bir şekilde körü körüne Monster antisiydim, almamak için her şeyi yaptım her mağazayı gezdim ama Monster gibi PC bulamadım TUF'un boşta 54-55 görmesi ve çok ısınması bağırması, Victus'un kasa inceliği ve kalitesi dolayısı ile çok ısınması ve müşteri hizmetlerinin servislerinin berbat olması, Acer'in çok sızma sıkıntısı olması ilerleyen vakitlerde ekranın beyazlaması, MSI kaliteli marka fakat çok pahalı olması, Excalibur'unda gene çok ısınması. Hangi model olursa olsun! Monster'i şimdi körü körüne savunma demeyin, Abra modelleri çok sıkıntılı güzel gibi gözükse de kasa kalitesi berbat. Galiba Monster'in en iyi serisi Tulpar, son zamanlarda kendilerini geliştirmişler gibi, gittim bir Tulpar aldım sıkıntı çıkarsa mecbur victusa gideceğiz dedim, hamdolsun hiçbir sıkıntısı yok çok ısınmıyor, bağırmıyor orta düzeyli bir oyunda 55 - 60 derece geziyor, büyük mapli ve grafiği yüksek oyunlarda 75 - 83 Max görüyor bu benim şahsi fikirlerim, sizinkini de duymak isterim doğrusu. Monster beni ikna etti.
Not: Müşteri hizmetleri çok ilgilendi ona da şaşırdım çünkü ona da eleştirilerim vardı.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnsanlar dandik paketten Ronaldo çıkartmak istiyor. Belli modeller dışında Monster iyi değil ki eleştirenler genelde o dandik modellere sahip.

Bir laf vardır hocam. Eyleme dilini edepsiz *** yaparlar sebepsiz. Hayırlı olsun güle güle kullanın.

Önce 3-5 ay geçsin bakalım. Ondan sonra yazarsın ne olduğunu.
Reis ben senelerce Monsterin Markut versiyonunu kullandım pc yükseltmek için sattım eski model olduğundan dolayı çok paraya gitmedi o yıllarda zaten Monster gönlümü aldı . Merak etme yani senelerce kullanan biriyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…