MonsterAbra A5 V20.4.4 vs CasperExcalibur G870.1245-BFA0X-B

Isınma, kronik anakart arızası ve batarya yetersizliği.

Eski kasa Clevo Abra'ların sorunları bunlar, yeni kasaların soğutması ve anakartı gayet iyi.

Çok yorum okudum hadi az olur bir şey olmaz dersin ama çok şikayet var ısınma kasa çok kalitesiz.

Tongfang kasa bu, macun dışında sıkıntısı yok MX4 macun değişirse sıcaklık diye bir sorunu kalmaz.

HP kalitesiz değil bence ona dokundum elledim de HP dışında markalarda var şeçenekte var Monster bu kadar şikayete.

HP gayet kalitesiz bir marka, yazıcısından tut en üst segment laptopuna kadar bir sorunu var. Omen 17 13980HX 130W PL1 değerine sahip mesela 26k R23 skoru veriyor. 13700HX MSI Vector ise 220W PL1 değerine sahip ve o da aynı şekilde 26k R23 skoru veriyor. Bu işlemciler arasında devasa farklar varken limit ve kalitesizlik bu işlemcileri denkleştiriyor bildiğiniz.

HP gayet kalitesiz bir marka, yazıcısından tut en üst segment laptopuna kadar bir sorunu var. Omen 17 13980HX 130W PL1 değerine sahip mesela 26k R23 skoru veriyor. 13700HX MSI Vector ise 220W PL1 değerine sahip ve o da aynı şekilde 26k R23 skoru veriyor. Bu işlemciler arasında devasa farklar varken limit ve kalitesizlik bu işlemcileri denkleştiriyor bildiğiniz.

Üst serilere limit olmaz sadece victusa limit vardı

Technopat Haberler

Geri
Yukarı