Monsterxgame Dolandırıcı Sitesi

xxxtentac!on

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar, az önce Steam'den birisi arkadaşlık isteği atmıştı. Normalde kabul etmezdim ama kabul ettim, sonra adam bana mesaj attı. Bedava oyun isterseniz şu siteye girin diye.

https://monsterxgame.com/

Girdim siteye bir çark var, çevirdim çarkı ve Assasins Creed Origins geldi. Oyunun keyinin başı ve sonu gözüküyor ama ortası sansürlü idi. Keyin tamamını görmek için Steam ile giriş yapın dedi. Ben de adama Steam'den mesaj attım İngilizce olarak tam olarak "Omg! Assasins Creed Origins Im sign in with my Steam rightnow" diye ve yeni hesap açıp yeni hesabı girdim. Anında email geldi Steam'den telefon numarası eklendi, şifre değiştirildi, email değiştirildi diye Bu siteye veya böyle sitelere sakın Steam hesabınızla girmeyin. İyi oyunlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yakın zamanda çok uyanık 3 arkadaşım benzer sorunla karşılaştı. Ne yapacağınızı bilmezseniz hesap kalıcı olarak gidebiliyor. İşin asıl sinir bozucu yanı bu tarz dolandırıcıların hep Rusya tabanlı olması.

Adamlar ekmek yiyor bu işten meslek edinmişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…