GfeXx Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #1 Merhaba. Geçen gün işten geldiğimde montumda bir lekeyle karşılaştım ya is izi ya da kömürümsü bir iz bu iz monttan nasıl geçer? Makineye attım cıkmadı en son bir leke çözücüyle bayağı ufaladım ancak bu kadar cıkabildi. Yardımcı olur musunuz?
Merhaba. Geçen gün işten geldiğimde montumda bir lekeyle karşılaştım ya is izi ya da kömürümsü bir iz bu iz monttan nasıl geçer? Makineye attım cıkmadı en son bir leke çözücüyle bayağı ufaladım ancak bu kadar cıkabildi. Yardımcı olur musunuz?
Sigurd Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 197 Yer Diyarbakır Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #2 Montun rengi beyaz, çamaşır suyu ile ufalamayı deneyebilirsin ben beyaz giysilerimdeki lekeleri o şekilde çıkartıyorum.
Montun rengi beyaz, çamaşır suyu ile ufalamayı deneyebilirsin ben beyaz giysilerimdeki lekeleri o şekilde çıkartıyorum.
GfeXx Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #3 Sigurd dedi: Montun rengi beyaz, çamaşır suyu ile ufalamayı deneyebilirsin ben beyaz giysilerimdeki lekeleri o şekilde çıkartıyorum. Genişletmek için tıkla... Montta kötü bir leke olmaz demi sarı çamaşır suyu lekesi oluyor ya olmaz demi
Sigurd dedi: Montun rengi beyaz, çamaşır suyu ile ufalamayı deneyebilirsin ben beyaz giysilerimdeki lekeleri o şekilde çıkartıyorum. Genişletmek için tıkla... Montta kötü bir leke olmaz demi sarı çamaşır suyu lekesi oluyor ya olmaz demi