Mont önerisi

OxyGen015

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba;
Montum eskidiği için yeni bir mont almayı düşünüyorum.
12. sınıfım ve üniversitenin sonuna kadar beni sorunsuz götürmesi yani kaliteli olması gerekiyor önceki montumu 7. sınıftan beri kullanıyordum çok kaliteliydi ancak artık eskidi.

Şu tarz montları almayı düşünüyorum;
Aslında şunu almak istiyorum ama çok pahalı: Lacoste Erkek Kapüşonlu Kapitone Lacivert Mont

Not: Marka takıntılı birisi değilim ancak beğendiğim tarzı hep Lacoste'de buldum sizce bu markaya bu kadar çok para verilir mi? Ayrıca tüm indirimlere ek attığım linklerdeki montlarda sepette %20 indirim var fiyatı ona göre değerlendirebilirsiniz.
Farklı marka ve mont önerileriniz varsa bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba;
Montum eskidiği için yeni bir mont almayı düşünüyorum.
12. sınıfım ve üniversitenin sonuna kadar beni sorunsuz götürmesi yani kaliteli olması gerekiyor önceki montumu 7. sınıftan beri kullanıyordum çok kaliteliydi ancak artık eskidi.

Şu tarz montları almayı düşünüyorum;
Aslında şunu almak istiyorum ama çok pahalı: Lacoste Erkek Kapüşonlu Kapitone Lacivert Mont

Not: Marka takıntılı birisi değilim ancak beğendiğim tarzı hep Lacoste'de buldum sizce bu markaya bu kadar çok para verilir mi? Ayrıca tüm indirimlere ek attığım linklerdeki montlarda sepette %20 indirim var fiyatı ona göre değerlendirebilirsiniz.
Farklı marka ve mont önerileriniz varsa bekliyorum.
Fiyat aralığı biraz fazla değil mi :D

Ben Eylül'de Kanada'ya gidiyorum.
İlgilenirsen çok sağlam neredeyse hiç kullanmadığım SuperDry bir montum var beni orada kesmeyecek, Ankara'daysan gel bak işini görür belki :)

Bütçe yazılmadığı için Columbia Winter District II İnterchange modelini önerebilirim. Fiyat olarak yurtiçinde epeyce pahalı bir model yurt dışından alabilme imkanınız varsa alabilirsiniz. Diğer Columbia ürünlerine göre kalıp olarak biraz daha dar ki Columbia beden olarak büyük ürünler satıyor normal kalıp diyebilirim. Yağmurluk, mont ve ikisi bir gibi kullanımlarının yanı sıra ördek tüyü olması fazlasıyla iyi bir ürün haline getiriyor. Kalın kazak giymeyi sevmeyen, dağ tepe gezen birisi olarak fazlasıyla memnun kaldığım montlardan birisi oldu. Bütçenize uyarsa alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı