Bay Meraklı Hectopat Katılım 29 Haziran 2016 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2017 #1 Ben tişört baskısını kendim yapmak istiyorum. Bunun için farklı görseller istediğim için güzel ve kaliteli bir Photoshop programı önerin. Programda mesela bir PNG resmin arkasına mekan falan eklemek istiyorum.
Ben tişört baskısını kendim yapmak istiyorum. Bunun için farklı görseller istediğim için güzel ve kaliteli bir Photoshop programı önerin. Programda mesela bir PNG resmin arkasına mekan falan eklemek istiyorum.
U Umutmeister Ziyaretçi 14 Mart 2017 #2 Adobe yazılımlarını kullanabilirsiniz. Adobe Photoshop CC satın alın | Fotoğraf düzenleme yazılımı ücretsiz deneme sürümünü indirin
Adobe yazılımlarını kullanabilirsiniz. Adobe Photoshop CC satın alın | Fotoğraf düzenleme yazılımı ücretsiz deneme sürümünü indirin
Bay Meraklı Hectopat Katılım 29 Haziran 2016 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2017 #3 Silinen üye dedi: Adobe yazılımlarını kullanabilirsiniz. Adobe Photoshop CC satın alın | Fotoğraf düzenleme yazılımı ücretsiz deneme sürümünü indirin Genişletmek için tıkla... Ücretsiz bir sürümü ya da başka bir program önerebilir misin?
Silinen üye dedi: Adobe yazılımlarını kullanabilirsiniz. Adobe Photoshop CC satın alın | Fotoğraf düzenleme yazılımı ücretsiz deneme sürümünü indirin Genişletmek için tıkla... Ücretsiz bir sürümü ya da başka bir program önerebilir misin?
yyildirayy Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ocak 2013 Mesajlar 2.600 Çözümler 7 Yer İstanbul/Silivri Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2017 #4 Bay Meraklı dedi: Ücretsiz bir sürümü ya da başka bir program önerebilir misin? Genişletmek için tıkla... Adobe Photoshop C2 ücretsiz ama kendisi bayağı eskilerden kalmadır. İşini görür yine de.
Bay Meraklı dedi: Ücretsiz bir sürümü ya da başka bir program önerebilir misin? Genişletmek için tıkla... Adobe Photoshop C2 ücretsiz ama kendisi bayağı eskilerden kalmadır. İşini görür yine de.