BATTLEFIELD ENGİN47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Aralık 2013 Mesajlar 1.313 Makaleler 13 17 Mayıs 2014 #21 Evet videolardan izleyip montajı öğrendim. Evin İstanbul'da ise yanına gidip öğrenebilirsin.
Gunfheum Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Şubat 2014 Mesajlar 1.546 Makaleler 17 Çözümler 4 17 Mayıs 2014 #22 BATTLEFIELD ENGİN47 dedi: Evet videolardan izleyip montajı öğrendim. Evin İstanbul'da ise yanına gidip öğrenebilirsin. Genişletmek için tıkla... Eğer Recep Abi'ye yaptırabilme şansımız varsa ilk iş parçaları temin ettiğim zaman doğru gideceğim ofislerine
BATTLEFIELD ENGİN47 dedi: Evet videolardan izleyip montajı öğrendim. Evin İstanbul'da ise yanına gidip öğrenebilirsin. Genişletmek için tıkla... Eğer Recep Abi'ye yaptırabilme şansımız varsa ilk iş parçaları temin ettiğim zaman doğru gideceğim ofislerine
Furkan Karakollu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Kasım 2013 Mesajlar 1.310 Makaleler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Mayıs 2014 #23 Seni en çok zorlayacak şey ön panel güç kablolarının anakarta bağlantısıdır gerisi hikaye.
Kokasi35 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2014 Mesajlar 1.299 Makaleler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Full-Stack Developer 17 Mayıs 2014 #24 Furkan Karakollu dedi: Seni en çok zorlayacak şey ön panel güç kablolarının anakarta bağlantısıdır gerisi hikaye. Genişletmek için tıkla... O sorunuda kitapçığa bakarak halledebilir.
Furkan Karakollu dedi: Seni en çok zorlayacak şey ön panel güç kablolarının anakarta bağlantısıdır gerisi hikaye. Genişletmek için tıkla... O sorunuda kitapçığa bakarak halledebilir.