HexCD Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #1 Arkadaşlar Valve2nin yaptığı gibi böyle bir montaj yapmak istiyorum. Hangi programı önerirsiniz bunun gibi şeyler yapmak için? Video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mart 2021
Arkadaşlar Valve2nin yaptığı gibi böyle bir montaj yapmak istiyorum. Hangi programı önerirsiniz bunun gibi şeyler yapmak için? Video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KemikAlly Centipat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 81 14 Mart 2021 #2 Premiere pro işinizi görecektir.
bir2gbramli Centipat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 181 Çözümler 1 14 Mart 2021 #3 Premiere Pro CC veya Vegas Pro 15 olabilir.
HexCD Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #4 bir2gbramli dedi: Premiere Pro CC veya Vegas Pro 15 olabilir. Genişletmek için tıkla... KemikAlly dedi: Premiere pro işinizi görecektir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
bir2gbramli dedi: Premiere Pro CC veya Vegas Pro 15 olabilir. Genişletmek için tıkla... KemikAlly dedi: Premiere pro işinizi görecektir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
brightosayisamuel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ocak 2019 Mesajlar 2.663 Çözümler 8 14 Mart 2021 #5 Eğer edit yapmaktan çok anlamıyorsanız Movavi işine yarayabilir.
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 14 Mart 2021 #6 Ücretsiz program arıyorsanız Kdenlive önerebilirim. https://kdenlive.org/
Noithres Femtopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 97 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #7 HexCD dedi: Arkadaşlar Valve2'nin yaptığı gibi böyle bir montaj yapmak istiyorum. Hangi programı önerirsiniz bunun gibi şeyler yapmak için? Video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Adobe Premiere Pro CC 2020.
HexCD dedi: Arkadaşlar Valve2'nin yaptığı gibi böyle bir montaj yapmak istiyorum. Hangi programı önerirsiniz bunun gibi şeyler yapmak için? Video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Adobe Premiere Pro CC 2020.