Montaj sonrası PSU çalışmıyor

lsaml

Hectopat
Daha fazla  
RAM
Adata XPG 3200 8x2
İşlemci
Ryzen 3 3200G
Arkadaşlar yeni kasa almıştım kurulumunu falan yaptım hatta bu Power Switch, HDD LED kısımlarını değiştire değiştire denedim ama asla PSU çalışmıyor. Mouse Pad'in ışığı yanıyor ama anakartın yanmıyor. Sebebi ne olabilir?

PSU'yu da aynı şekilde rehberdeki gibi deneyin. Büyük ihtimalle bunda da sıkıntı var.

PSU'yu da aynı şekilde rehberdeki gibi deneyin. Büyük ihtimalle bunda da sıkıntı var.

Hocam bu kısa devreyle çalıştırmayı diyorsanız öyle denedim çalıştı kendisi.

Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman anakartta sıkıntı olabilir.

O zaman anakartta sıkıntı olabilir.

Bir de şöyle bir olay var geçen günlerde sürekli BIOS menüsüne atıyordu PC başlatınca, bu da o yüzden olabilir mi yoksa SSD midir?

Hocam, önce bir açılsın daha sonra bakarız.

Hocam metal bir cisimle anakartın pwr_swich kısmına değdirin çalışıyorsa ya montajı yanlış yapıyorsunuz ya da kasanın Power butonu bozuk. Eğer Power butonu çalışmıyorsa reset butonu kablosunu anakartın Power swich portuna takın. Reset tuşuyla PC'yi açarsınız sıkıntı olmaz.

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    127,7 KB · Görüntüleme: 39

Hocam tornavidayla PWR Switch'leri birleştirip çalıştırmayı denedim öyle de çalışmadı ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…